In China getoonde LG G3 Beat is mogelijk G3 mini


LG heeft op een event in China de aanzienlijk kleinere G3 Beat laten zien. Het toestel lijkt op een miniatuur-versie van de G3 en zou best als de G3 mini uitgebracht kunnen worden. Alhoewel 'mini'? Het scherm meet 5 inch groot.

Wie had gedacht dat er ooit een tijd zou komen dat we 5 inch telefoons als "mini" zouden bestempelen? LG deed met de 4,7 inch grote G2 mini al een goede poging. Vreemd genoeg dook vorige week nog het gerucht op dat diens opvolger met 4,5 toch iets kleiner zou zijn. Dat strookt niet echt met dit nieuwe gerucht. Mogelijk hebben we het toch over twee verschillende toestellen.

LG G3 Beat or G3 mini
LG G3 Beat naast de reguliere G3

Ons bezwaar van de G3 is toch z'n omvang. Alhoewel LG aardig z'n best heeft gedaan om de LG G3 niet onnodig groot te maken is het toch een 5,5 inch grote telefoon. En daar heb je een redelijk grote hand voor nodig. 5 inch is dan gevoelsmatig een groot verschil. De G3 Beat doet het met een 5 inch HD-scherm, een flink verschil met de Quad HD-resolutie. Ook de processor moet flink qua rekenkracht inleveren; een 1,2 GHz Snapdragon 400-exemplaar. De laser autofocus is wel gebleven, al vangt de camerasensor nu maximaal 8 megapixel.

Bron: Pcpop.com


Prijsvergelijker LG G3
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
Titanium
€ 311,30 € 311,30   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de LG G3


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel