Hoge res-afbeeldingen glasplaat iPhone 6 binnen


We hadden al enkele plaatjes van het glaswerk van de iPhone 6 binnen. Deze nieuwe kiekjes hebben een veel hogere resolutie en laten goed zien dat de randen een lichte bolling hebben. Bovendien krijgen we een mooie vergelijking met de huidige generatie.

Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de nieuwe plaatjes weinig extra informatie verschaffen over de opvolger van de iPhone 5s. Zo wisten we al dat de nieuwe iPhone groter is, een licht bollend scherm heeft en dunnere schermranden. Wat we wel leren van deze plaatjes is dat toeleveranciers ogenschijnlijk begonnen zijn met de productie van onderdelen.

iPhone 5s display vs iPhone 6
De glasplaat van de 5s en de iPhone 6

Het uiteindelijk ontwerp staat dus vast en het wachten op de aankondiging lijkt te zijn begonnen. Als de geruchten kloppen dan moet dat ergens in september gebeuren. We houden rekening met een 4,7 inch iPhone met een A8-processor, een beeldscherm van saffier en een nieuwe camera. Het geheel draait onder het vernieuwde iOS 8 waarvan we eerder al een demonstratie kregen. Klik op de bronlink voor nog meer plaatjes.

Bron: 9to5mac.com


Prijsvergelijker Apple iPhone 6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
16 GB Space Grey
€ 199,00 € 199,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel