LG lijkt met uitgelekte Uni8 weer Windows Phone-platform te betreden


LG hint al langer op nieuwe Windows Phones maar echt concreet bewijs daarvoor ontbrak tot voor kort. Ditmaal duikt een render op van wat de eerste Windows Phone van LG in lange tijd moet zijn.

De bron noemt het toestel "Uni8" en we zien een Windows Phone met zeer dunne schermrand en met virtuele bedieningsknoppen. Op het scherm dus. Aan de drie kolommen te zien krijgt het scherm een hoge resolutie mee en wordt dit dus geen midrange model. Nokia, en dus Microsoft, lijkt binnenkort weer concurrentie te krijgen. Iets wat we het platform alleen maar gunnen.

LG Uni8 Windows Phone

Vorige week nog brachten we het nieuws dat LG actief bezig is met een Windows Phone 8-toestel. In lijstjes van Microsoft staat het bedrijf nog steeds vermeld als partner, dat terwijl de laatste Windows Phone van LG uit 2010 dateert. Mogelijk dat het gratis maken van het platform LG over de streep getrokken heeft om het opnieuw te proberen. Het is trouwens niet ondenkbaar dat de Uni8 de Windows Phone-tegenhanger is van de nog aan te kondigen G3.

Bron: @evleaks


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel