Motorola plaatst nieuwe teaser voor budget Moto E


Morgenvroeg kondigt Motorola een nieuwe telefoon aan. Om dat niet te vergeten plaatst het bedrijf nu een teaser. En als we hem goed begrijpen dan hebben na morgen dumb- en featurephones geen bestaansrecht meer.

Weet je nog de tijd dat een mobiele telefoon niet meer dan een simpel schermpje was en een numeriek toetsenbordje? Sms'en was zo'n beetje het meeste wat we met het ding deden en internetten deed je thuis nadat je met je modem had ingelogd op World Online. Als we Motorola mogen geloven dan gaan we deze categorie telefoons na morgen definitief begraven.

Dumbphone Moto teaser

Motorola leek na het uitbrengen van de Moto G al een nieuwe productcategorie te hebben gecreëerd; voordelige maar toch capabele smartphones. Andere fabrikanten moesten flink aan de bak en kwamen ook met spotgoedkope alternatieven. Met de verwachte komst van de Moto E zal Motorola het nog een stapje goedkoper maken. Een sub 100 euro kostende Android-telefoon met toch nog redelijke specificaties. Alles lijkt al bekend te zijn van de Motorola Moto E maar toch kijken we uit naar z'n officiële onthulling morgen.

Bron: @Motorola 1 2


Prijsvergelijker Motorola Moto G
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
White
€ 164,80 € 164,80   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Motorola Moto G


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel