Samsung registreert merknaam “Galaxy S6 Note”


Samsung heeft alvast de naam Galaxy S6 Note vastgelegd. Een bijbehorend toestel is er nog niet maar dat zou dus binnenkort zomaar kunnen gebeuren. Overigens registreren fabrikanten wel vaker namen die ze uiteindelijk nooit gebruiken.

We moeten dit bericht dus met een korreltje zout nemen. Overigens gaan er al wel langer geruchten over een grotere Galaxy S6, of beter gezegd een grotere S6 edge. Want die grotere uitvoering krijgt namelijk ook een gebogen scherm net als de Galaxy S6 edge, zo luidt althans het gerucht. Tot op heden werd daar nog de naam 'S6 Plus' voor gebruikt.

Galaxy S6 Note

Ook opvallend is dat Samsung eerst nog de opvolger van de Note 4 moet aankondigen, een logische naam daarvoor zou 'Note 5' zijn. Mogelijk loopt Samsung dus alvast op de feiten voorop maar het is ook niet ondenkbaar dat Samsung het getal 5 overslaat om meer in lijn met de Galaxy S-lijn te komen. Samsung kondigt opvolgers van haar Note-serie doorgaans in september aan wanneer in Berlijn de IFA-beurs begint. Mogelijk gebeurt dat ook dit jaar.

Bron: Galaxyclub.nl


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
32 GB Black
€ 199,00 € 199,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel