Foto behuizing Honor 7 laat uitsparing zien voor vingerafdrukscanner


Er zijn foto's opgedoken van de wat de Honor 7 moet worden. De achterzijde laat onder de cameramodule ook een opening zien voor waar mogelijk een vingerafdrukscanner komt. Hiermee lijkt het wel wat op de Mate 7.

De Honor 6 dateert van oktober 2014 en is dus helemaal nog niet zo oud. Toch denkt Honor alvast na over een opvolger en getuige van de foto's vervangt Honor de gevoelige plastic behuizing. In plaats daarvan wordt gebruik gemaakt van metaal. Dat zal wonderen doen voor de algemene kwaliteit al vonden we het toestel helemaal niet tegenvallen. Naast een nieuw soort materiaal is er nog iets anders aan de Honor 7.

Honor 7
De vermeende Honor 7

Want mogelijk komt er aan de achterkant een vingerafdrukscanner te zitten. Huawei, het moederbedrijf van Honor, doet iets soortgelijks al met Ascend Mate 7. Naast die scanner komt de Honor 7 mogelijk ook met een Kirin 930-processor die Huawei ook in de nieuwe P8 toepast. Qua schermgrootte wordt rekening gehouden met een 5,5 inch display met een Full HD-resolutie. De camera's komen uit op 16 en 8 megapixel. Al met al een leuke update van de bestaande Honor 6 die nog een Kirin 920 kreeg met 5 inch Full HD-scherm en 13 + 5 megapixel camera's. Als de verkoopprijs ook zo laag blijft dan kan Honor wel eens een leuk succes boeken met de Honor 7.

Bron: NoWhereElse


Prijsvergelijker Honor 6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com   Refurbished € 299,99 € 299,99   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Honor 6


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel