Volgende Nexus-telefoon krijgt mogelijk 3D-camera


De volgende Nexus-telefoon die LG mag maken krijgt mogelijk een tweetal camera's op de achterkant. Er is een hoesje opgedoken waaruit dit blijkt. In het verleden werd deze opstelling gebruikt voor 3D-opnames maar er zijn meer mogelijkheden.

Zo paste HTC deze opstelling al eens toe om scherpte/diepte informatie op te slaan. Hiermee kon later de focus verlegd worden om zodoende onderwerpen van de voor- naar de achtergrond te verplaatsen. Ook zijn er telefoons geweest waarmee de 2 camera's gebruikt werden om een 3D-opname te creëren. De fabrikant van deze nieuwe Nexus-telefoon heeft al eens eerder een dergelijke telefoon uitgebracht; de Optimus 3D.

LG Nexus Bullhead cover

Wat ook opvalt aan deze cover is de relatief grote uitsparing voor wat mogelijk de flitser moet zijn. LG gebruikt vaker laser autofocus en daarvoor kan het gat ook gebruikt worden. De mogelijkheid dat LG een vingerafdrukscanner plaatst moet ook opengelaten worden. Het moge inmiddels duidelijk zijn dat alle opties nog openstaan. Daar waarschuwt de bron ook direct voor; alles kan nog veranderen. Naast LG zou ook Huawei aan een opvolger van de Nexus 6 werken. Deze Huawei Angler zou 5,7 inch groot zijn terwijl de LG-versie (Bullhead) een meer bescheidener 5,2 inch moet worden.


Prijsvergelijker Google Nexus 6

Toon alle aanbiedingen van de Google Nexus 6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel