Mogelijk Windows Phone met selfie-flitser op komst


Microsoft kondigde onlangs nog aan met flink minder Lumia-modellen te komen maar een variant met een selfie-flitser lijkt er aan te komen. Het is gepensioneerd lekker Evan Blass die daarop hint.

Microsoft is geen vreemde voor selfietelefoons, zo bracht het eerder al de Lumia 735 uit die gericht is op de selfie-generatie. En alhoewel dat toestel als midrange-klasse lijkt te verdwijnen komt er toch weer een selfietelefoon aan. Eéntje met een flitser aan de voorzijde zo verklapt @evleaks op zijn Twitteraccount.

Lumia selfie flitser
Zoiets?

Nu is het momenteel nog volstrekt onduidelijk hoe, wat en wanneer. Microsoft werkt aan nieuwe Lumia-modellen die onder Windows 10 Mobile moeten draaien. De mobiele versie van Windows 10 is echter nog niet klaar, het werkt eerst aan de voltooing van de desktop variant. De lancering van Windows 10 Mobile staat voor het najaar gepland dus nieuwe modellen laten ook nog even op zich wachten. Omdat Microsoft zegt zich alleen nog te richten op budget, zakelijke en high-end modellen is het aannemelijk dat de Lumia met selfie-flitser óf in het budget óf in het high-end segment zit.


Prijsvergelijker Nokia Lumia 735

Toon alle aanbiedingen van de Nokia Lumia 735


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel