Nieuwe Lumia 730 Dual SIM en 735 zijn volgens Nokia ultieme selfietelefoons


Bij Microsoft hebben ze ontdekt dat sommige mensen graag een selfie schieten. Of de hype al over z'n hoogtepunt heen is laten we graag aan jou over maar Nokia heeft in ieder geval de Lumia 730 en 735 aangekondigd. Volgens haar de ultieme selfietelefoon.

Nokia, pardon Microsoft, kan het echter niet laten om de Lumia 730 en 735 ook als ultieme Skype-telefoon te promoten. Skype is alweer enige tijd in handen van Microsoft en natuurlijk kun je dankzij de scherpe 5 megapixel front-facing camera ook uitstekend videobellen. Om jezelf goed in beeld te krijgen is een 5 megapixel niet genoeg. Nokia heeft er een 24mm groothoeklens voor gezet zodat niet alleen jij, maar ook al je vrienden/kennissen/familie er bij op passen.

Nokia Lumia 730

Nokia brengt de Lumia 730 Dual SIM en Lumia 735 in sommige markten zelfs uit met 3 maanden gratis Skype-tegoed. Of Nederland hier ook onder valt moeten we nog voor je navragen. Naast een hoge resolutie camera aan de voorzijde krijg je ook een hoge resolutie 6,7 megapixel camera aan de achterzijde. Het scherm met 4,7 inch groot en kent een HD-resolutie. Binnenin treffen we een Snapdragon 400 quadcore processor aan op 1,2 GHz. Mocht je je nou afvragen wat het verschil is tussen de Lumia 730 en de 735? De Lumia 730 is Dual SIM en de Lumia 735 beschikt juist over 4G.

De Lumia 735 komt in oktober uit voor een bedrag van 219 euro, voor de 730 moet 199 euro worden neergelegd. Een kleine toevoeging; Nokia Nederland heeft het met geen woord in haar persbericht over de Lumia 730 Dual SIM. Mogelijk betekent dit dat hij hier niet uit zal komen, althans niet officieel.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel