Nokia Lumia 830 aangekondigd met dunste OIS-module ooit


Een betaalbaar vlaggenschip, zo noemt Nokia de nieuw aangekondigde Lumia 830. Het is tevens de dunste en lichtste Lumia van het moment. Knap, vooral als je bedenkt dat Nokia toch optische beeldstabilisatie heeft weten in te bouwen.

De Nokia Lumia 830 is uitgerust met een 10 megapixel PureView-camera met optics van Zeiss en dus optische beeldstabilisatie. Naast haarscherpe beelden neem je ook nog eens geluid uit alle hoeken op dankzij de Nokia Rich Recording. Gevolg is dat geluid bij een video klinkt zoals jij het oorspronkelijk hoorde.

Nokia Lumia 830
De Nokia Lumia 830

Nokia heeft voor de gelegenheid een nieuwe versie van Lumia Camera uitgebracht met tal van verbeteringen. Eén daarvan is dat hij vele malen sneller is. Ook opnames worden sneller verwerkt. Iets wat bij andere PureView-toestellen nogal eens kon tegenvallen. Ook is er Living Memories dat statische foto's omtovert in korte animaties. De 8,5 millimeter dunne Lumia 830 zal begin oktober uitkomen in de kleuren bright orange, bright green, white en black. Verwachte prijs bedraagt 330 euro.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel