Foto’s van Honor 5X met vingerafdrukscanner verschenen


Er zijn plaatjes verschenen van de Honor 5X. De volle dochter van Huawei lijkt hiermee een opvolger voor de Honor 4X klaar te stomen. Die lijkt echter wat vroeg te komen want zo oud is dat toestel ook weer niet.

Onduidelijk is dus nog wanneer Honor deze Honor 5X officieel wil aankondigen. Mogelijk duurt dat nog wel even. Tot die tijd kunnen we ons vergapen aan het metalen uiterlijk, het 5,5 inch grote Full HD-scherm, de 13 megapixel camera en de vingerafdrukscanner op de achterkant. Dat lijken flinke verbeteringen ten opzichte van de Honor 4X van begin 2015.

Honor 5X

Binnenin zou Honor gebruik willen maken van een Snapdragon 615-processor. Dat is misschien een opvallende keuze want het is een chip die Qualcomm al begin 2014 aankondigde. Toch gaat het hier om een 64-bits processor met 4G-ondersteuning en niet minder dan acht cores. Deze zal worden aangestuurd door Android-versie 5.1.1 met daarbovenop de EMUI-schil waar ook de Huawei-telefoons gebruik van maken. Metaal of niet, de verwachting is dat de Honor 5X wederom een voordelige smartphone gaat worden. Al zullen we z'n officiele lancering nog even moeten afwachten alvorens we daar definitief een oordeel over kunnen vellen.

Bron: Tenaa


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel