Verse afbeeldingen tonen Huawei Mate 8


Er zijn nieuwe afbeeldingen verschenen van de Mate 8; de nieuwe phablet van Huawei. Het gaat om 3D-renders die mogelijk met behulp van de ontwerptekeningen zijn gemaakt. Maar er is ook een daadwerkelijke foto binnen.

Huawei lijkt wat laat met de introductie van de Mate 8. Diens voorganger, de Mate 7, werd immers in september 2014 aangekondigd. Op moment van schrijven zijn we inmiddels alweer twee maanden verder. Waar het wachten op is is onbekend. Mogelijk zijn er productieproblemen, mogelijk wacht Huawei op het juiste moment. Donderdag 26 november zou het juiste moment kunnen zijn, dan staat een Huawei event gepland.

Huawei Mate 8 rendersHuawei Mate 8 achterkant

Als eerdere geruchten kloppen dan kunnen we een 6 inch groot Android-toestel verwachten met aluminium behuizing en een vingerafdrukscanner op de achterkant. Eerder kondigde Huawei al de Kirin 950-processor aan die over acht cores beschikt. Het is niet ondenkbaar dat deze SoC in de Mate 8 terechtkomt. Binnenin lijkt verder ruimte te zijn gemaakt voor een 4.100 mAh grote batterij. Er wordt gesproken over twee varianten. De ene krijgt een Full HD-scherm, 3 GB aan werkgeheugen en 32 GB aan opslaggeheugen. De andere wordt voorzien van een hogere resolutie Quad HD-scherm, 4 GB aan RAM en maar liefst 128 GB aan opslaggeheugen. Welke van de twee naar Europa en Nederland komt is onduidelijk. Het is ook mogelijk dat beiden komen.

Bron: @OnLeaks, XiaomiToday.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel