Betere foto's tonen Huawei P9 in volle glorie


Over een week alweer wordt de Huawei P9 naar alle waarschijnlijkheid aangekondigd. Het is dan ook niet verwonderlijk dat we steeds meer informatie en foto's van het vlaggenschip voorbij zien komen. Vandaag zelfs in hoge resolutie.

Misschien is dit wel de beste foto die we tot nu toe gezien hebben van de Huawei P9. De opvolger van de P8 met z'n dubbele camera heeft zich al vaker laten fotograferen, waaronder zelfs in de handen van een Huawei-topman. We zien op deze foto het toestel in een champagne-achtige kleur, al lijkt het te gaan om een dummy. Bovendien krijgen we een blik op z'n onderkant waar goed de USB Type-C poort te zien is. Dankzij deze nieuwe poort maakt het niet meer uit in welke richting je de kabel stopt, hij past altijd.

Huawei P9 voor- en achterkantHuawei P9 USB Type-C

Mocht je al het nieuws van de P9 de laatste tijd zijn misgelopen dan sommen we graag nog even z'n verwachte specificaties op. Houd rekening met een 5,2 inch beeldscherm met Full HD-resolutie. De bron heeft het trouwens over een Quad HD-resolutie maar mogelijk behoort die toe aan de exclusievere P9 Enhanced. Verder verwachten we een Kirin 950-processor met 3 GB aan RAM-geheugen, 32 GB aan opslaggeheugen en dus een dubbele 12 megapixel camera achterop. Over de batterij werd eerder nog gesproken over een stevige 3.900 mAh exemplaar. Inmiddels hebben de geruchten het over een meer gemiddelde 3.000 mAh. Huawei brengt het toestel op 6 april uit. Mogelijk toont het dan naast deze P9 ook een P9 Lite, P9 Max en P9 Enhanced.


Prijsvergelijker Huawei P9

Toon alle aanbiedingen van de Huawei P9


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel