Lenovo: Voortaan alleen nog uitgebreide Moto’s met vingerafdrukscanner


Lenovo stopt met eenvoudige Moto-telefoons kleiner dan 5 inch. Toekomstige ‘Moto by Lenovo’-modellen zullen ten minste 5 inch groot zijn en voorzien zijn van een geïntegreerde vingerafdrukscanner.

Deze nieuwe stap werd bevestigd door Senior Vice President Chen Xudong. Hij gaat over de mobiele tak van Lenovo dus alle reden om goed op zijn woorden te letten. Eerder al werd bekend dat het bedrijf afscheid wil nemen van de Motorola-merknaam al kwam het daar later deels op terug. Toekomstige modellen krijgen dus tenminste een scherm van 5 inch groot en zijn allen voorzien van een vingerafdrukscanner.

Motorola korrel
Lenovo neemt Motorola op de korrel

Motorola, of eigenlijk Lenovo, past vingerafdrukherkenning momenteel niet vaak toe. Momenteel staan er geen verkrijgbare Motorola's in ons bestand die hiervan zijn voorzien. Toch zien we de functie steeds vaker op telefoons en Lenovo gaat hierin mee. Qua schermformaat had Motorola al eerder ingezet op tenminste 5 inch. Zelfs de instapserie de Moto E heeft inmiddels een scherm van 5 inch. Het is trouwens niet zo dat Lenovo nu helemaal stopt met goedkope telefoons, het is alleen dat deze onder de eigen serie 'Vibe' uitkomen.

Bron: Tech.sina.com.cn


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel