OnePlus 3 mogelijk te zien op deze foto’s


Al maanden heeft de techwereld het over het volgende vlaggenschip van OnePlus met de wat inspiratieloze naam de 'OnePlus 3'. Inmiddels weten we al wat specificaties en vandaag kunnen we daar ook wat beelden tegenover zetten.

Vorige week wisten we je nog te melden dat OnePlus de OnePlus 3 wil gaan uitrusten met een batterij van 3.500 mAh groot, meer dan genoeg om het 5,5 inch scherm voor een dag aan energie te geven. Met het bekendmaken van onderstaande foto's krijgen we een beter beeld bij dat scherm en ook de rest van het toestel. Voor zover bekend zijn dit namelijk de eerste echte beelden van de nieuwe Flagship Killer.

OnePlus 3 voorkantOnePlus 3 achterkant

OnePlus lijkt zich getuige deze foto's weer sterk te laten inspireren door anderen. Zo toont de achterkant sterke gelijkenissen met een HTC-telefoon en de cameramodule doet ons erg denken aan een Galaxy S6. Naast de batterijcapaciteit en schermformaat leerden we eerder al dat de OnePlus 3 zal beschikken over een AMOLED-display en Snapdragon 820-processor, 4 GB aan werkgeheugen en 16 GB opslaggeheugen. Mogelijk komt er daarnaast ook nog een uitgebreidere 6 GB-versie met 64 GB aan opslaggeheugen. Aan de voorzijde zal hoogstwaarschijnlijk een vingerafdrukscanner geplaatst zijn. Onduidelijk is nog of deze ook als knop functioneert. Tot slot gaan er nog geruchten dat de 3.500 mAh grote batterij over OnePlus's eigen snellaad-techniek zal beschikken waarmee hij in een kwartier weer volledig opgeladen kan zijn.

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel