OnePlus 3 krijgt mogelijk grotere 3.500 mAh batterij


OnePlus is momenteel druk bezig met haar derde 'vlaggenschip-killer'. Er zijn nu details opgedoken van dit toestel waaronder over de batterij. Die zou met een capaciteit van 3.500 mAh iets groter zijn dan in de OnePlus 2.

De OnePlus 3 heeft ook wel een dikke batterij nodig, het schermformaat komt namelijk naar alle verwachting uit op een stevige 5,5 inch. Een dergelijk groot paneel kost stroom. Wat hierbij nog enigszins helpt is dat OnePlus ook hier een Full HD-resolutie wil toepassen in plaats van het hogere Quad HD. Minder pixels betekent hier al snel minder stroomverbruik. Toch lijken er veranderingen op komst voor het beeldscherm. Geruchten spreken namelijk over een Super AMOLED-paneel. In de OnePlus 2 zit nog een IPS-scherm.

OnePlus 2
Opvolger OnePlus 2 krijgt flinke batterij

Dezelfde bron vermeldt nog meer specificaties. Te weten 4 GB aan RAM-geheugen met een vierkoppige Snapdragon 820-processor en 32 GB aan opslaggeheugen. Er zou ook een grotere 64 GB versie in de maak zijn en die krijgt maar liefst 6 GB aan RAM-werkgeheugen. Of er ook een 128 GB versie uitkomt is nog onduidelijk, berichten daarover zijn nog overtuigend genoeg. De 16 megapixel camera achterop is afkomstig van Sony. Deze IMX298-sensor zou ook in de Mate 8 zitten. Voorop zit een 8 megapixel exemplaar. Beide camera's zouden beschikken over een lichtsterke lens met groot diafragma. We schreven in de inleiding al dat de OnePlus 3 over een stevige 3.500 mAh batterij beschikt. Helaas kan deze niet met Quick Charge 3.0 snel opgeladen worden. OnePlus werkt aan een eigen snellaad-techniek genaamd Dash Charge. Mogelijk ondersteunt het toestel die techniek wel.

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel