Rubberen Samsung Galaxy S7 Active op de foto


Nu de Samsung Galaxy S7 weer waterdicht is lijkt er geen markt meer te zijn voor een Active-variant. Niets is minder waar zo blijkt als we naar deze foto's kijken waarop de vermeende Galaxy S7 Active te zien is.

Samsung lijkt de Active-serie nu te gaan gebruiken als robuust alternatief voor de Galaxy S7. Die laatste is weliswaar water- en stofdicht, erg bestand tegen vallen is hij door z'n glazen behuizing niet. Daar zal de S7 Active weinig last van hebben, getuige de rubberen stootrand. Dat de Galaxy S7 Active gemaakt is voor de buitenlucht blijkt tevens uit het camouflerende kleurenpatroon.

Samsung Galaxy S7 ActiveSamsung Galaxy S7 Active

Dat Samsung bezig is met een Galaxy S7 Active is allang geen geheim meer. Ze maakten er onlangs zelf al per ongeluk melding van. Interessant was om te zien hoe Samsung een vingerafdrukscanner zou integreren, in de S6 Active ontbrak die namelijk nog. De Active-reeks beschikte altijd al over een drietal fysieke knoppen, in de S7 Active past Samsung nu een nieuw type knop toe. De drie knoppen hebben nu ruimte tussen elkaar en lijken nog steeds in te drukken. De middelste kent als enige geen opdruk, wat vermoedelijk gedaan is om de vingerafdrukscanner alle 'ruimte' te geven. Ook interessant is dat op één foto de losse achterkant te zien is. Daarmee wordt gesuggereerd dat de Samsung Galaxy S7 Active over een zelf verwijderbare batterij beschikt. Sinds de Galaxy S6 was dat juist niet meer mogelijk. Het zou ook kunnen dat we kijken naar een nog niet geassembleerd onderdeel. Afwachten dus totdat Samsung de Galaxy S7 Active officieel aankondigt.

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel