Nieuwe beelden tonen Samsung Gear Fit 2 in 3 kleuren


Vorige week nog doken voor het eerst beelden op van de tweede generatie Gear Fit, het slimme fitnessbandje van Samsung. Ditmaal is het @evleaks die ons van drie nieuwe foto's voorziet. Hierin zien we de Gear Fit 2 in maar liefst 3 verschillende kleuren.

Samsung lijkt dus twee jaar na de Gear Fit alsnog met een opvolger te komen. De Gear Fit 2 beschikt eveneens over een AMOLED-scherm en is dit jaar iets waterdichter dankzij een IP68-certificering. Het rubberen bandje lijkt te blijven bestaan al zijn er wel geruchten dat deze gewisseld kan worden. Getuige onderstaande afbeeldingen valt er straks ook nog wat te kiezen qua kleur.

Samsung Gear Fit 2

Zo zien we naast een zwarte ook een roze/paarse en blauwe uitvoering. De interface lijkt ook flink op de schop te gaan. Wel blijft de Gear Fit 2 zich richten op fitness-functies dankzij een ingebouwde stappenteller. Een release kan trouwens nog wel even op zich laten wachten zo laat de bron weten, mogelijk volgt die pas later dit jaar. Ook de exacte volgt op een later moment. De eerste Gear Fit kostte rond de 200 euro nadat hij uitkwam. Het valt niet te verwachten dat de prijs van de Gear Fit 2 erg veel verschilt.


Prijsvergelijker Samsung Gear Fit

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Gear Fit


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel