Foto’s tonen nieuwe generatie Samsung Gear Fit 2 en IconX


Er zijn foto's naar buiten gekomen van de opvolger van de Gear Fit van Samsung. De in 2014 aangekondigde weareable van Samsung had altijd nog geen opvolger. Ook lijkt het bedrijf bezig met een Bluetooth oordopje met de naam IconX.

Toen Samsung in 2014 met de Gear Fit uitkwam waren wij redelijk onder de indruk. Schijnbaar waren we in de minderheid want echt goed verkocht de fitness tracker niet en ook was niet iedereen gecharmeerd van het langwerpige scherm. En toch komt Samsung met een opvolger zo lijkt. Nieuw aan de Fit 2 lijkt de GPS-chip en het iets ergonomischer uiterlijk. Bovendien lijkt er een knop te zijn bijgekomen al blijft op dit moment onduidelijk waar die voor dient.

Samsung Gear Fit 2 en IconX

Via dezelfde bron ontvingen we ook plaatjes van een ander nog onaangekondigd Samsung-product. De Gear IconX moet een Bluetooth oordopje worden, mogelijk bedoeld voor gebruik tijdens het sporten. Het apparaatje lijkt waterbestendig en kan volgens de bron dienen als zelfstandige muziekspeler dankzij 4 GB aan ingebouwd geheugen. Wanneer beide apparaten uitkomen is nog onbekend. Echter sinds ze door Evan Blass de wereld in zijn geholpen vermoeden we niet erg lang. Hij beschikt vaker over plaatjes van onaangekondigde producten vlak voor de officiële release.

(via)


Prijsvergelijker Samsung Gear Fit

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Gear Fit


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel