Samsung Gear Fit compatible met 20 Galaxy-apparaten


Samsung's eerste wearable met een gebogen AMOLED-beeldscherm, de Gear Fit, is geschikt voor maar liefst 20 andere Galaxy-apparaten. Hieronder natuurlijk de Galaxy S5 en S4 maar ook minder voor de hand liggende producten zoals de TabPRO.

De Gear Fit is een vreemde eend in de bijt. Hij lijkt rechtstreeks uit de toekomst te komen en lijkt in het niets op de horloge-achtige wearables die Samsung eerder uitbracht. En met de nieuwe software waarmee je het scherm een slag kunt draaien is hij direct een stuk praktischer geworden. Onduidelijk was met welke Galaxy-apparaten je de Fit allemaal kon gebruiken. Samsung verschaft daarover nu duidelijkheid.

Samsung Gear compatible

De Gear Fit werkt onder andere samen met de Samsung Galaxy S5, Neo 3 Neo, Grand 2, Note 3, S4 mini, S4 Active, S4 Zoom, Mega 6.3, Mega 5.8, S4, Note 2 en de Galaxy S3. Daarnaast heeft Samsung ook enkele tablets waarmee de Fit overweg kan. Dit zijn de Tab4 10.1, Tab4 8.0, Tab4 7.0, TabPRO 12.2, TabPRO 10.1, TabPRO 8.4, NotePRO 12.2 en de Note 10.1 2014 Edition. Meer informatie tref je overigens aan op de speciale Gear-microsite. Naast de Gear Fit kunnen alle genoemde Galaxy-apparaten ook met de Gear 2 en Gear 2 Neo overweg.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel