Beelden grote Honor V8 naar buiten dankzij Chinese instantie


Momenteel werkt Huawei hard aan de voltooiing van de Honor V8. Beelden van dit 5,7 inch grote toestel met z'n Quad HD-scherm bereiken ons nu dankzij de Chinese autoriteiten.

Honor kondigt deze V8 op 10 mei aan tijdens een speciaal event in China. In aanloop daar naartoe brengt TENAA, de overheidsinstantie die producten goedkeurt voor de Chinese markt, alvast beelden van het grote toestel naar buiten. In combinatie met een lijstje specificaties en we kunnen concluderen dat de Honor V8 mogelijk het meest uitgebreide toestel is dat Huawei ooit heeft uitgebracht.

Honor V8

Dat is ergens wat vreemd want Honor is Huawei's prijsvechter. Nu komt Honor veelal wel met producten op de proppen die een goede prijs/kwaliteitverhouding hebben maar echt super high-end is het tot nu toe niet. Een 5,7 inch Quad HD-scherm, octa-core Kirin 955-processor, dubbele 12 megapixel camera met laser autofocus, 8 megapixel selfiecam, vingerafdrukscanner en Android 6.0 Marshmallow is dat duidelijk wel. Dat klinkt ergens verdacht veel op de Huawei P9 Plus, maar dan met een Quad HD resolutie scherm. Ergens klinkt het wel wat raar om met een voordeliger concurrent te komen dus we sluiten niet uit dat de Honor V8 hier niet uitkomt. Alles zal duidelijk worden op dinsdag 10 mei wanneer Huawei de Honor V8 officieel zal aankondigen.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel