Opvolger Samsung Gear Fit gaat mogelijk Gear S2-horloge achterna


De opvolger van de Samsung Gear Fit wordt mogelijk vormgegeven als rond horloge, net als de Gear S2. Een filmpje waarin Samsung de werking van een nieuw fitness-systeem uitlegt laat een mogelijk prototype zien.

Of het inderdaad de Gear Fit 2 is die we zien of dat Samsung gebruik maakt van een 'artist impression' is onduidelijk. De Fit 2 is momenteel ook bekend vanwege typenummer SM-R150 en belooft veel goedkoper te worden dan de Gear S2. De Gear Fit is dat immers ook. De eerste Fit beschikt nog over een smal, langwerpig en licht gebogen scherm.

Zoals gezegd is de opgedoken video niet bedoeld om de Gear Fit 2 te laten zien maar om Samsung's Body Compass 2.0 systeem te demonstreren. Hierin is ook een verwijzing te zien naar het aflezen van een hartslag. Bij de oorspronkelijke Samsung Gear Fit ontbrak die functie. Het is dus aannemelijk dat de Gear Fit 2 wel over een ingebouwde hartslagmonitor beschikt. Ook de concurrentie van FitBit beschikt hier over wat het alleen nog maar aannemelijker maakt. Het is mogelijk dat Samsung de Gear Fit 2 tijdens het Mobile World Congress in Barcelona toont. Dat event begint eind februari. De Fit werd in april van 2014 aangekondigd en is wat dat betreft dus hard aan vervanging toe.


Prijsvergelijker Samsung Gear Fit

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Gear Fit


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel