Ook Samsung Galaxy S7 krijgt Live Photos-alternatief


Het kort op kunnen nemen van filmpjes is niets iets wat alleen HTC-telefoons en iPhone's kunnen, straks zal ook de Galaxy S7 tot dit trucje in staat zijn. Samsung zal deze mogelijkheid als 'Vivid Photos' willen onthullen.

Natuurlijk kunt Samsung goed naar wat concurrent Apple doet, en andersom. Het is de laatste jaren een beetje leentjebuur geworden. Introduceerde Apple met de iPhone 6s de Live Photos-functie, iets wat we op HTC-telefoons al een tijdje zagen, straks komt Samsung mogelijk met eenzelfde soort functie. Het is alleen nog even de vraag of de Galaxy S7 al vanaf het eerste moment over Samsung's variant zal beschikken.

Samsung foto schieten
Straks ook langere momenten vastleggen met je Samsung-telefoon

Samsung zou de functie namelijk aan het finaliseren zijn. Het stelt de gebruiker in ieder geval in de mogelijkheid om korte filmpjes op te nemen en ze op bijvoorbeeld Facebook te plaatsen. Foto's komen daardoor tot leven en zijn niet zo lang als video's. Of Samsung's methode ook geluid opneemt is onbekend, bij Apple blijft dat achterwege. Bij HTC's Zoe kan dat wel. Samsung kondigt de Galaxy S7 naar alle waarschijnlijkheid een dag voor het Mobile World Congress in Barcelona aan. Dat moet 21 februari gaan gebeuren. We zijn benieuwd of de functie dan af is.

Bron: Android Geeks


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
reBuy
Gold Refurbished
€ 113,99 € 113,99   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel