Eerste bewegende beelden Samsung Galaxy S7 binnen


Iemand heeft mogelijk de ontwerptekeningen van de Galaxy S7 in handen gekregen en ze ingevoerd in de computer. Na wat rekenen kwamen deze beelden er uit. Het is niet ondenkbaar dat we hier naar de eerste bewegende beelden van de S7 kijken.

De Samsung Galaxy S7 lijkt wat rechthoekiger geworden maar behoudt nog steeds gelijkenissen met de S6. Interessant is dat de S7 niet helemaal vlak is zoals z'n voorganger. Dat zien we met name terug aan de achterkant. De zijkanten zijn net als de S6 edge aan de voorkant sterk afgerond. Qua afmetingen is de Galaxy S7 mogelijk wat dikker, mogelijk is dat om een grotere batterij te kunnen huisvesten.

Samsung Galaxy S7 afmetingen

In de video lijkt het erop dat de Galaxy S7 wederom grotendeels van glas gemaakt zal zijn. Dat hoeft niet per se zo te zijn. De makers van de video hebben de ontwerpschetsen bedoeld voor hoesjesfabrikanten omgezet naar een CAD-animatie. De ontwerptekeningen maken niet altijd melding van welke materialen er gebruik is gemaakt, meestal worden alleen de afmetingen genoemd. De video hoeft dus niet 100% overeen te komen met wat Samsung komende MWC eind februari in Barcelona toont. Voor wat betreft de overige eigenschappen wordt gegokt op een 5,1 inch Quad HD-scherm van het type AMOLED. De eveneens verwachte Galaxy S7 edge meet mogelijk een 5,5 inch scherm. De video toont overigens ook de onderzijde van het apparaat en daar zien we vreemd genoeg niet de USB Type-C aansluiting terug. Mogelijk kiest Samsung dus nog een jaar voor het traditionele MicroUSB om hem mee op te laden.

Bron: uSwitch


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
Pink Refurbished
€ 209,00 € 209,00   Bekijk
Partly
32 GB Silver Refurbished
€ 239,00 € 239,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel