Frontje Samsung Galaxy S7 toont weinig verschil


Samsung lijkt slechts minuscule verschillen toe te passen bij haar nieuwe Galaxy S7. Dat lijkt er tenminste op als we naar dit frontpaneeltje kijken dat vermoedelijk toebehoord aan de het vlaggenschip van 2016.

Voordat je denkt dat de opvolger van de Galaxy S6 geen schermranden heeft; dat is niet zo. Het frontpaneeltje is de glasplaat bovenop het toestel. Het daadwerkelijke scherm ligt daaronder en heeft gewoon een rand. Grootste verschil tussen de S7 en S6 lijkt toch wel de grotere homeknop. In het toekomstige model wordt deze een stuk breder. Mogelijk om de werking van de vingerafdrukscanner te verbeteren. Hoe groter het oppervlakte, hoe groter de kans dat een vinger correct wordt herkend.

Samsung Galaxy S7 frontpaneel

Verder lijkt Samsung de locatie van de sensoren te hebben verschoven, maar dat mag nauwelijks een naam hebben. Overigens is het raadzaam om dergelijke berichten met een korreltje zout te nemen, het waarheidsniveau van dergelijke foto's is altijd wat discutabel. Of dit bericht klopt met de werkelijkheid zal blijken wanneer Samsung de S7 officieel aankondigt. Dat moet volgens de laatste berichten ergens eind februari gebeuren. Houd dan rekening met een 5,1 inch groot Android-toestel met Quad HD-scherm en Exynos 8890 of Snapdragon 820-processor. Over de camera is het geruchtencircuit het nog altijd niet eens. Er wordt zowel gesproken over een 20 als een 12,2 megapixel camera.

Bron: No Where Else


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Media Markt
32 GB Pink
€ 699,00 € 699,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S6

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel