Apple overweegt 256 GB optie iPhone 7 Plus


Wie nu nog een iPhone overweegt moet kiezen uit 16, 64 en 128 GB aan opslag. Mogelijk komt daar in de toekomst nog een grotere optie bij. Of hiermee de laagste geheugenopties (eindelijk) omhoog gaan naar 32 en 128 GB is onduidelijk.

Apple is één van de weinig high-end smartphonefabrikanten die haar vlaggenschip uitbrengt met een instapmodel van slechts 16 GB. Daar heb je in de praktijk vrij weinig aan omdat het zo vol is. Vooral als je bedenkt dat iOS zelf ook enorm veel ruimte in beslag neemt. En alhoewel je met cloudopslag redelijk ver komt is voor sommigen zelfs 128 GB te klein. Daarom overweegt Apple mogelijk om de iPhone 7 Plus ook uit te brengen met een 256 GB optie.

iPhone 6s Plus maximaal 128 GB
128 GB is momenteel het maximale

Datzelfde model moet volgens een gerucht een batterij krijgen van 3.100 mAh. Dat klinkt groot maar het is maar een bescheiden 13 procent meer dan de huidige 2.750 mAh van de iPhone 6s Plus. Andere geruchten over de iPhone 7 zijn het ontbreken van een 3,5 mm audio-jack voor je koptelefoon. In plaats daarvan wil Apple mogelijk de Lightning-poort gebruiken. Ook zou het volgende vlaggenschip van Apple waterdicht zijn. Het huidige model is al redelijk waterbestendig al wordt dat niet zo gecommuniceerd. Verder is het veilig om aan te nemen dat Apple de A10-processor gebruikt. Mogelijk gebruikt Apple verder een niet-metalen behuizing. Van welk materiaal de iPhone 7 dan wel is is nog onbekend.


Prijsvergelijker Apple iPhone 6s Plus
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
TelefoonDiscounter.nl
128 GB Silver Refurbished
€ 179,00 € 179,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6s Plus


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel