Vijf verschillende prototypes van iPhone 7 in ontwikkeling


Apple zou het niet eens kunnen worden over de opvolger van de iPhone 6s. Er zouden momenteel 5 verschillende prototypes in ontwikkeling zijn. Van de iPhone 7 wordt een nieuw uiterlijk verwacht met diverse nieuwe functies.

Sommige van die functies zouden betrekking hebben over hoe je de iPhone moet opladen. Mogelijk stapt Apple over van het eigen Lightning naar USB Type-C. Die laatste lijkt een goede kandidaat te worden om de standaard te worden in veel toekomstige telefoons. Ook zou Apple experimenteren met draadloos opladen. Deze functie zagen we eerder al veelvuldig bij Nokia en Samsung-telefoons.

Apple iPhone family
Wat komt hierna?

Ook zou Apple spelen met het idee van Multi 3D Touch en met het verwerken van de Touch ID-vingerafdrukscanner in het beeldscherm. Ook zijn er geruchten over meerdere camera's op de achterkant en een AMOLED-beeldscherm. Dat Apple ervaring opdoet met al deze technieken wil niet zeggen dat de iPhone 7 hier ook daadwerkelijk gebruik van gaat maken. Apple is vrij bescheiden met het adopteren van nieuwe technieken. De Apple iPhone 7 laat nog wel even op zich wachten. De iPhone 6s en 6s Plus zijn net een paar maanden verkrijgbaar. Volgend jaar worden weer twee formaten verwacht; 4,7 en 5,5 inch. Ook is het vrij veilig om te stellen dat het toestel gebruik zal maken van een Apple A10-processor.

Bron: Weibo


Prijsvergelijker Apple iPhone 6s
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
TelefoonDiscounter.nl
16 GB Black Refurbished
€ 119,00 € 119,00   Bekijk
Green Mobile
16 GB Gold Refurbished
€ 134,00 € 134,00   Bekijk
GSMWEB.nl
64 GB Black Refurbished
€ 184,00 € 184,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6s


Prijsvergelijker Apple iPhone 6s Plus
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
TelefoonDiscounter.nl
128 GB Silver Refurbished
€ 179,00 € 179,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6s Plus


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel