“Apple iPhone 7 wordt waterdicht, verliest antennebanden”


Apple lijkt voor de iPhone 7 eindelijk wat te gaan doen aan die iets te overduidelijk aanwezige antennelijnen die sinds de iPhone 6 geïntroduceerd werden. Erg mooi zijn ze namelijk niet. Maar er is meer nieuws te melden over de volgende iPhone.

Zo lijkt de nieuwe generatie iPhone inderdaad waterdicht te worden. De huidige iPhone 6s blijkt al behoorlijk waterdicht te zijn, althans meer dan geadverteerd. Dat komt door de stevige unibody en de aanwezigheid van rubberen strips. Vanaf de iPhone 7 zal Apple de waterdichtheid ook naar buiten communiceren. Momenteel is het vooral Sony dat met waterdichte smartphones komt.

iPhone antenne stripes
Of je vindt ze mooi, of je vindt ze lelijk

En na twee jaar gaat Apple ook eindelijk wat doen aan die opzichtige antennebanden, zo meldt DigiTimes. Ze hebben momenteel niet dezelfde kleur als de behuizing en ze zijn bovendien relatief groot. Mogelijk blijven ze in het toekomstige ontwerp wel bestaan, een telefoon heeft immers ruimte nodig om te communiceren met de buitenwereld. Het is alleen goed mogelijk dat ze een stuk minder zichtbaar zullen zijn. Andere geruchten over de iPhone 7 zijn het verliezen van de 3,5 mm audio-jack-plug en een Apple A10-processor. Het achterwege laten van een koptelefoon-aansluiting is mogelijk om de nieuwste iPhone nog dunner te kunnen maken.


Prijsvergelijker Apple iPhone 6s
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
TelefoonDiscounter.nl
16 GB Black Refurbished
€ 119,00 € 119,00   Bekijk
Green Mobile
16 GB Gold Refurbished
€ 134,00 € 134,00   Bekijk
GSMWEB.nl
64 GB Black Refurbished
€ 184,00 € 184,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6s


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel