Dummy van 4 inch grote iPhone 6c/7c/mini verschenen


Volgens diverse geruchten komt Apple begin 2016 met een metalen 4 inch high-end iPhone. Echte foto's hadden we tot dusver nog niet van het toestel. Vandaag zijn mogelijk de eerste kiekjes verschenen. Het toestel lijkt vertrouwd alleen een stuk kleiner.

We zijn bijna geneigd om te zeggen dat het hier om een mini iPhone gaat. De naam iPhone mini gaat ook al een tijdje als mogelijke definitieve naam. De term wordt echter de laatste tijd vaak geassocieerd met low end en mogelijk kiest Apple dus voor een andere naam. Zowel iPhone 6c als iPhone 7c gaan rond. Mocht Apple inderdaad besluiten om dit toestel te lanceren dan zou het de eerste high-end iPhone van 4 inch groot zijn sinds de iPhone 5s.

Apple iPhone 6c/7c/mini
De Apple iPhone 6c of 7c of mini

In beide gevallen hebben we het over een 4 inch iPhone met mogelijk een Apple A9-processor die we ook in de iPhone 6s aantreffen. De homeknop lijkt op de foto te beschikken over de Touch ID-techniek zodat je hem met een vingerafdruk kunt ontgrendelen. Net als bij veel andere iPhones begint het geheugen vanaf 16 GB. Overigens is op de foto niet de daadwerkelijke iPhone 6c/7c/mini te zien maar een dummy. Hoe de bron hieraan gekomen is blijft onduidelijk. Juist daarom moet dit bericht toch met een sceptische blik bekeken worden. Het is namelijk niet uitgesloten dat we kijken naar Chinese namaak.


Prijsvergelijker Apple iPhone SE

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone SE


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel