Apple iPhone SE

8,2 / 10 op basis van 1 review
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Apple iPhone SE (A1662)
Apple iPhone SE rose goud linkerzijkant
Apple iPhone SE rose goud achterkant rechterzijkant onderkant
Apple iPhone SE zilver voorkant linkerzijkant onderkant
Apple iPhone SE zwart achterkant
Apple iPhone SE goud achterkant
Apple iPhone SE rose goud achterkant
Apple iPhone SE zilver achterkant
Apple iPhone SE goud voorkant onderkant linkerzijkant

16 GB
32 GB
64 GB

Plus- en minpunten Apple iPhone SE

 • Compacte vormgeving voor één-hand-bediening
 • Hedendaagse specificaties
 • Video in 4K-resolutie schieten
 • Dankzij A9-chip razendsnel en krachtig
 • 4 inch voor sommigen te klein

Prijs Apple iPhone SE los toestel

Aanbieder Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
GSMWEB.nl
16 GB Gold Refurbished
€ 127,00 € 127,00   Bekijk

Prijsverloop

Prijsverloop van de Apple iPhone SE

Reviews over de Apple iPhone SE

8,2
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews
€ 50 verdienen?

Iedere maand weer verloten we een waardebon van € 50 onder alle inzenders van een ervaring. Het enige wat je hoeft te doen is laten weten wat je van dit product vindt. Klik op de knop hierboven om te beginnen.


Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


·

Telefoon heb ik nu een aantal weken in bezit

erg tevreden over erg snel en super camera

ook heel handig dat je alle hoesjes etc van de 5s kan gebruiken

1 0

Alle Apple iPhone SE reviews


Beschrijving van de Apple iPhone SE

De iPhone SE is Apple's antwoord op de nog steeds grote vraag naar 4 inch grote iPhones. In een wereld waarin smartphones almaar groter worden is de iPhone SE een opvallend compacte smartphone die vooral iPhone-fans van het eerste uur zullen aanspreken.

4-inch alternatief

Veel langgediende iPhone-gebruikers zweren bij 4 inch. De stap van Apple om over te stappen naar 4,7 inch ging er bij veel niet in. Zij bleven hangen bij de iPhone 5S die als laatste 4 inch iPhone geldt. Met de introductie van de iPhone SE krijgen deze groep gebruikers een beter alternatief en een goede reden om eindelijk eens te upgraden. De Apple iPhone SE heeft vrijwel dezelfde looks als de iPhone 5s maar daar houden de gelijkenissen ook wel op. Vooral binnenin zijn de verschillen groot. Zo is er een nieuwe krachtbron die ook de iPhone 6s aanstuurt. De A9-processor is 2x sneller als de chip in de iPhone 5s en qua grafische rekenkracht is hij zelfs 3x krachtiger. Je kunt hierdoor moeiteloos de zwaarste games spelen. Ook nieuw is de NFC-chip die de Apple Pay betaaldienst mogelijk maakt.

Apple iPhone SE goud voorkant onderkant linkerzijkant

Camera met Live Photos

Achterop zit een 12 megapixel iSight-camera die video in 4K-kwaliteit kan opnemen. Ook ondersteunt de camera op de iPhone SE de nieuwe Live Photos-functie die je meest geliefde foto's tot leven kan wekken. Interessant is ook zeker de panorama-modus die meerdere foto's in één grote foto kan omtoveren. Wie verzot is op het nemen van selfies zal blij zijn met de Retina Flash-functie. Deze functie laat het beeldscherm kort zeer fel oplichten om voor extra belichting te zorgen.

Belangrijkste Apple iPhone SE specificaties

 • 12 megapixelcamera aan de achterkant met 4K-video
 • Voorzien van snel mobiel 4G-internet
 • Relatief klein 4.0 inch beeldscherm inclusief stevig Gorilla Glass
 • Keuze uit 16 en 64GB aan geheugen

Keuze uit 16 en 64 GB

Zoals vaker is het instapmodel van de iPhone SE slechts 16 GB groot. Dat is al snel te weinig. Gelukkig kondigde Apple ook een grotere 64 GB versie aan. Vreemd genoeg zijn dat momenteel de enige keuzes, groter is er niet. Mocht je keuze vallen op de goedkopere 16 GB versie bedenk dan vooraf goed of dit genoeg is. Apps en iOS zelf zullen al snel het hele geheugen in beslag nemen. Zelfs wanneer je foto's, video's en documenten in de cloud opslaat Bedenk vooraf goed hoeveel ruimte je nodig denkt te hebben, je kunt namelijk geen geheugenkaartjes bijplaatsen.
De Apple iPhone SE betekent meteen het pensioen van de iPhone 5s uit 2013. Dit is het nieuwe 4-inch model waarvan Apple er in 2016 nog steeds wereldwijd 30 miljoen per jaar van verkocht. Met andere woorden; compacte iPhones zijn nog steeds razend populair en met de introductie van de iPhone SE hebben we weer een modern en bij de tijds model.


De Apple iPhone SE in het nieuws

ts Apple iPhone SE

Apple iPhone SE 2 mogelijk tijdens WWDC 2018 aangekondigd

Geruchten ·

We hebben weer een wild gerucht binnen over de iPhone SE 2; het mogelijk nieuwe 4-inch model van Apple. De in 2016 aangekondigde iPhone SE zou namelijk in 2018 een opvolger kunnen krijgen en die zou tijdens het aankomende WWDC-event in juni aangekondigd worden. Kan, want er is nog heel erg veel onduidelijk.

We horen al langer geruchten over een mogelijke opvolger van de iPhone SE. Er zijn nog altijd fans van 4-inch grote iPhones en Apple wil die niet verliezen. Dat klinkt logisch maar of een iPhone SE 2 net zo logisch klinkt staat voor ons nog niet helemaal vast. QQ denkt daar heel anders over en denkt zeker te weten dat Apple tijdens begin juni gedurende het WWDC-event de iPhone SE 2 wereldkundig zal maken. Een kleintje iPhone met toch een iets groter scherm van 4,2 inch.

Apple iPhone SE
Nieuwe iPhone SE achter de horizon?

Binnenin zou een Apple A10 Fusion processor te vinden zijn die Apple met de iPhone 7 introduceerde. Dat en de 2 GB aan werkgeheugen moet het toestel lekker vlot maken. Fans van de fysieke homeknop met vingerafdrukherkenning kunnen opgelucht ademhalen; ook die lijkt aanwezig. Volgens de geruchten dan want bevestigd zijn die allerminst. Er zou ook nieuws zijn over de behuizing. Stapte Apple onlangs nog over op een volledig glazen behuizing om draadloos laden mogelijk te maken; de iPhone SE 2 zou het juist houden bij een metalen achterkant. Verwacht - als het toestel echt uitkomt - dus geen draadloze oplaadmogelijkheid. Je hoort het al; er zitten nogal wat mitsen en maren aan dit verhaal. Wij plaatsen daarom dit gerucht voorlopig even in onze voorraadkast bij het zout. Al laten we ons graag positief verrassen.

 • Tags:
 • a10fusion
 • apple
 • iphonese2
 • wwdc18

20188ts iPhone SE2 Tekz24

“Apple iPhone SE2 krijgt glazen achterkant voor draadloos laden”

Geruchten ·

Apple werkt aan een opvolger van de in 2016 aangekondigde iPhone SE; het nostalgische model met origineel 4 inch klein scherm. En omdat alle in 2017 aangekondigde iPhone-modellen nu draadloos opladen ondersteunen moet en zal de iPhone SE 2 dat ook krijgen. En dus moet de metalen achterkant wijken voor een glazen variant.

Het is trouwens nog allerminst zeker dat Apple een opvolger gaat uitbrengen voor de iPhone SE. Dat model werd in 2016 aangekondigd om tegemoet te komen aan de vurige wens van die-hard iPhone-fans van het eerste uur die maar niet willen overstappen naar een groter scherm. In plaats van langzaamaan afscheid te nemen van 4-inch kleine telefoons lijkt Apple toch met een opvolger te komen. De geruchten daarover zijn niet nieuw al staat het dus nog allerminst vast dat het model er ook echt gaat komen. Mocht hij komen verwacht dan in ieder geval een glazen achterkant.

Apple iPhone SE 2

Apple heeft draadloos laden helemaal ontdekt. Zowel de iPhone X als de iPhone 8 en 8 Plus ondersteunen het en het ligt daarom voor de hand dat ook de iPhone SE 2 het meekrijgt. En omdat een metalen behuizing niet goed werkt in combinatie met draadloos opladen wordt de aluminium achterkant verruild voor glas. Datzelfde lot ondergingen de iPhone 8 en iPhone 8 Plus al. En hoe stevig glas vandaag de dag ook is (Apple noemt het zelfs haar sterkste glas ooit), het is nooit zo stevig als metaal. Berichten van gebroken achterkantjes bereikten daarom al snel onze redactie. Eenzelfde lot staat de iPhone SE 2 dus te wachten, is onze voorspelling. Apple is trouwens relatief laat met het omarmen van draadloos laden. Andere fabrikanten doen het al veel langer en zijn daarom al verder gevorderd. Zo ondersteunen Apple's producten nog geen snel draadloos laden en ook de eigen aangekondigde oplaadmat, de AirPower, moet nog uitkomen. Volgens de huidige stand van zaken moet dat "ergens in 2018" gebeuren.

(via)

 • Tags:
 • apple
 • iphonese2

ts iPhone SE goud

Apple komt in maart met nieuwe iPhone SE

Geruchten ·

Traditiegetrouw komt Apple met een keynote in april. Inmiddels gaan de geruchten alweer wild maar over sommige dingen zijn de meesten het eens: er komt een nieuwe iPhone SE. Dit is mogelijk niet wat je bedoelt.

Er komt namelijk geen opvolger van de iPhone SE, er komt alleen een nieuwe versie bij. Een versie met 128 GB welteverstaan. Dat lijkt wat veel voor het compacte 4 inch model dat vooral als instap iPhone bekend staat. Toch kent het toestel een zekere populariteit onder fans van 4 inch grote iPhones. Apple stapte sinds de iPhone 6 over op het grotere 4,7 inch formaat. Op moment van schrijven is de iPhone SE ook het enige 4 inch model dat Apple nog aanbiedt.

Apple iPhone SE goud
De kleinste telg uit de iPhone-familie: de iPhone SE

Winkels in de VS zouden sommige geheugenuitvoeringen van de iPhone SE inmiddels al terugsturen naar Apple. Het gaat dan om de 16 en 64 GB uitvoeringen. Dat is ook niet zo gek; Apple biedt de laatste iPhones ook niet meer aan in de uitvoeringen. Alleen nog 32, 128 en 256 GB. Van de Apple iPhone SE zou dan alleen een 32 en 128 GB uitvoering beschikbaar komen. Een 256 GB uitvoering voor dit instapmodel klinkt niet heel logisch en blijft alleen voorbehouden aan de iPhone 7 en 7 Plus. Of Apple ook andere specificatiewijzigingen in petto heeft voor het model moet nog blijken. De iPhone SE werd in maart van 2016 aangekondigd en kwam eind maart in Nederland op de markt.

(via)

 • Tags:
 • 128gb
 • apple
 • iphonese

ts iPhone SE

Gerucht: Voorlopig geen opvolger Apple iPhone SE

Geruchten ·

Apple lijkt voor 2017 niet van plan te zijn om met een opvolger van de populaire iPhone SE te komen. Reden? Het toestel is te populair én te goedkoop. Het wil klanten hierdoor liever laten kiezen voor de duurdere iPhone-modellen.

Deze voorspelling is afkomstig van Ming-Chi Kuo die het vanwege zijn connecties met Apple's toeleveranciers wel vaker bij het juiste einde heeft. Apple bracht de iPhone SE juist uit nieuw klein 4 inch model uit met moderne hardware voor een in Apple-begrippen schappelijke prijs. Niet iedereen was gecharmeerd van de grotere iPhones en de SE bood hiermee een goed alternatief. Dat succes is Apple ook niet onopgemerkt voorbijgegaan, de verkopen van de iPhone SE gingen ten koste van de grotere en duurdere iPhones. En dat zal het in 2017 dus niet opnieuw laten gebeuren.

Gaming op de iPhone SE
De iPhone SE is Apple te goedkoop

Door het niet uitbrengen van een opvolger lijkt het er voor de eerste helft van 2017 niet bepaald goed uit te zien voor Apple, met name in Azië. De iPhone 7 en grotere 7 Plus zijn bepaald niet goedkoop en veel vooral Chinese merken maken voor veel lagere prijzen ook kwalitatief goede producten. Om die lagere opbrengsten goed te maken zet Apple haar toeleveranciers nu onder druk. Zij mogen minder vragen voor hun producten zodat Apple haar winstmarges kan behouden. Toeleveranciers die hier niet aan willen voldoen worden mogelijk aan de kant gezet. Dit alles is echter een opmaak naar de lancering van de iPhone 7s of hoe het model ook gaat heten. De 10e iPhone móet een succes worden en het jaar gaan redden. Liefhebbers van high-end 4 inch telefoons hebben hier niets meer te zoeken.

(via)

 • Tags:
 • 4inch
 • apple
 • iphonese

ts iPhone SE Big Step For klein

Apple iPhone SE beleefde mogelijk slecht openingsweekend

Telefoonnieuws ·

Volgens cijfers van Localytics beleefde Apple met de iPhone SE het slechtste openingsweekend sinds 2012. Inmiddels zou de iPhone SE een marktaandeel hebben van 0,1% van alle iPhones. Ter vergelijking; de iPhone 6s stond na 1 weekend al op 2%.

Het meest populairst is momenteel de iPhone 6. Dat model neemt 33% in van alle actieve iPhones. De iPhone SE staat met 0,1% momenteel strak onderaan, zelfs nog onder de iPhone 4. Nu hoeft een langzame start niet meteen slecht nieuws te betekenen voor Apple. Het toestel is duidelijk niet bedoeld om mensen naar de winkels te laten rennen. Het is vooral bedoeld als alternatief voor overige 4-inch iPhones. Het marktaandeel daarvan bedraagt nog altijd een significante 36%.

iPhone SE openingsweekend cijfers

De iPhone SE moet het dus mogelijk hebben van de lange adem. De vraag is wel of mensen die momenteel nog op een 4-inch grote iPhone zitten niet liever naar een grotere verouderde iPhone willen. Het prijsverschil is mogelijk klein genoeg om die keuze te rechtvaardigen. Misschien verandert dat wel zodra de SE goedkoper wordt. Momenteel betaal je in Nederland voor het 16 GB model een stevige 474 euro. Voor 75 euro meer heb je ook een iPhone 6. Dat verschil wordt alleen maar kleiner als Apple eind dit jaar de iPhone 7 aankondigt.

(via)

 • Tags:
 • 4inch
 • apple
 • iphonese
 • openingsweekend

ts iPhone SE Teardown Chipworks

Demonteren Apple iPhone SE bevestigt ontbreken 4G+

Telefoonnieuws ·

De mensen van Chipworks hebben alvast een iPhone SE opengeschroefd en kwamen tot de ontdekking dat de nieuwste iPhone van Apple niet de snelste 4G-snelheden aan kan.

De iPhone SE mag dan wel grotendeels dezelfde componenten van de iPhone 6s bevatten, er zitten ook uitzonderingen tussen. Uitzonderingen als in componenten die niet uit 2016 komen maar rechtstreeks uit 2011. En dat voor een telefoon die los 489 euro moet kosten. Maar het gaat hier om Apple en die mogen dit soort dingen doen, getuige de grote verkoopaantallen.

Apple iPhone SE 4G chip
Oude LTE-modem in de iPhone SE

Veel last ga je als gebruiker niet hebben van die gedateerde componenten. Het gaat bijvoorbeeld om de touchscreen-controller die we ook al in eerdere iPhones aantroffen. Nieuwer is wat dat betreft het LPDDR4 RAM-geheugen en ook de NFC-chip is niet ouder dan september 2015. Teleurstellend is de vondst van de Qualcomm MDM9625M, dat is een categorie 4 LTE-modem die daardoor met maximale snelheden van 150 Mbit/s overweg kan. Dezelfde chip vinden we in de iPhone 6 en 6 Plus, in diens opvolger paste het de snellere Qualcomm Snapdragon X7 (voorheen ook wel MDM9635M) toe die een categorie 6 modem is. Overigens gaan er geruchten dat Apple voor de iPhone 7 Qualcomm wil inruilen voor Intel om een LTE-modem te leveren. Gevolg van deze langzamere LTE-modem is dus dat hij niet overweg kan met het snellere 4G+ waarmee Nederlandse operators momenteel mee adverteren.

iPhone SE in Nederland

Apple denkt de iPhone SE vanaf 5 april in Nederland te kunnen leveren. De adviesprijs voor het instap 16 GB model bedraagt 489 euro maar in onze prijsvergelijker hebben we ook al een goedkopere aanbieder gevonden. Naast een 16 GB variant is er ook een grotere 64 GB versie. Wil je meer geheugen dan zul je moeten overstappen naar de grotere iPhone 6s die maximaal 128 GB aanbiedt.

(via)

 • Tags:
 • 4g
 • 4gplus
 • 4inch
 • apple
 • iphonese

ts Apple iPhone SE Roze

Kleinere Apple iPhone SE vanaf 5 april in Nederland

Telefoonnieuws ·

De Apple iPhone SE zal vanaf 5 april ook Nederland aan doen. Het nieuwe 4-inch grote toestel werd 21 maart aangekondigd en vrij snel al in een groep landen in de winkel. Nederland volgt dus iets later.

Het toestel kan inmiddels op de Nederlandse website van Apple besteld worden en ook bij enkele webshops is de iPhone SE al enige tijd te pre-orderen. Nederland is een trouwe afzetmarkt voor Apple dus verwonderlijk dat we snel aan de beurt zijn is het niet. Bovendien lopen ook hier veel mensen rond met een 4-inch grote iPhone 5s die in deze iPhone SE een perfecte opvolger zien. De nieuwe iPhone krijgt vrijwel hetzelfde uiterlijk mee als deze oudere iPhone maar dan wel met moderne componenten.

Apple iPhone SE zilverkleurig
De iPhone SE is onder andere in deze zilverkleurige uitvoering verkrijgbaar

Zo is de processor en camerasensor vrijwel gelijk aan de huidige iPhone 6s. Intussen bereiken ons ook berichten uit China dat het aantal pre-orders daar de 3,5 miljoen naderen. Dat klinkt veel maar volgens onderzoek van Slice Intelligence zou de online verkoop van de Apple iPhone SE slechts 3% van bedragen van wat Apple destijds met de iPhone 6 haalde. Toch is het te vroeg om het model een succes of een flop te noemen. Apple zal daarvoor zelf cijfers moeten aanleveren. Het is nog maar de vraag of ze dit doen. Meestal bundelen ze de iPhone-verkopen en splitsen ze het niet uit naar model. De beste graadmeter is dus hoe vaak we de iPhone SE op straat zullen tegenkomen. Ook dat zal niet gemakkelijk worden want het toestel lijkt vrijwel identiek op de iPhone 5 en 5s.

 • Tags:
 • 4inch
 • apple
 • iphonese
 • preorder
 • verkrijgbaar

ts Apple iPhone SE Touchid

Apple iPhone SE krijgt langzamere Touch ID uit iPhone 5s

Telefoonnieuws ·

Ondanks dat de Apple iPhone SE veel van dezelfde componenten krijgt uit de iPhone 6s is één daarvan toch afkomstig uit de oudere iPhone 5s. Namelijk de Touch ID-scanner die verantwoordelijk is voor het aflezen van een vingerafdruk.

Als Apple voor de iPhone SE juist gekozen had voor de Touch ID-scanner uit de iPhone 6s dan was deze sneller geweest. De Touch ID-scanner uit de iPhone 5s is namelijk een stuk langzamer. Je krijgt hierdoor iets minder snel toegang tot je iPhone en ook is de kans groter dat je zo nu en dan nogmaals je duim of vinger op de homeknop moet leggen wil hij hem correct uitlezen. Jammer maar heel erg is het niet. Over de eerste generatie Touch ID-scanners waren wij namelijk ook al erg positief.

Apple iPhone SE kleuren

Ondanks de ietwat verouderde Touch ID krijgt de SE wel een nieuwe A9-processor mee en ook de 12 megapixel iSight-camera met Live Photos herkennen we van de iPhone 6s. Wat dat betreft hebben we geen reden tot klagen. Dat geldt misschien wel voor de prijs. Omgerekend naar Amerikaanse Dollars betalen wij hier in Nederland namelijk bijna 150 dollar meer voor een 16 GB instapmodel. Dat is een verschil van ruim 37 procent meer. Nu is Apple zo groot en populair dat het zich niet hoeft te verantwoorden, maar feit is wel dat je dit prijsverschil niet louter aan de dollar- of eurokoers kunt wijten.

Special Edition

Overigens betalen mensen in India nog meer voor een iPhone SE. Daar komt de prijs vrijwel overeen met een iPhone 6s. Daar zal dus weinig reden zijn om voor de kleinere SE te gaan. Als je je trouwens afvroeg waar de 'SE' in 'iPhone SE' voor staat; Special Edition.

 • Tags:
 • apple
 • iphonese
 • touchid
 • vingerafdrukherkenning
 • vingerafdrukscanner

ts Apple Keynote Let Us Loop You In

Apple stuurt uitnodiging event van vermoedelijke iPhone SE

Telefoonnieuws ·

Apple houdt 21 maart een speciaal event. De reden hiervoor is nog onbekend, behalve dan dat de uitnodiging gepaard gaat met de tekst "let us loop you in". Algemeen aangenomen wordt dat er een nieuwe 4-inch grote iPhone wordt aangekondigd; de iPhone SE.

Apple stuurt uitnodiging event van vermoedelijke iPhone SE

Apple maakt sinds de iPhone 5s geen 4 inch grote iPhones meer. Het formaat wordt simpelweg te klein geacht. Toch zijn er, vooral fans van het eerste uur, die zweren bij het uiterst compacte formaat. Om die toch van dienst te kunnen zijn heeft het mogelijk de iPhone SE gemaakt. Een nieuwe 4-inch grote iPhone met hedendaagse eigenschappen. Zo wordt rekening gehouden met een iPhone met A9-processor, dezelfde als in het huidige vlaggenschip; de iPhone 6s. Hierdoor is er meteen ondersteuning voor Apple Pay, al is dat momenteel nog niet in Nederland beschikbaar. Ook zal waarschijnlijk dezelfde 12 megapixel camera van de partij zijn. Naast een nieuwe iPhone wordt ook rekening gehouden met de presentatie van een opvolger van de iPad Air 2 uit 2014. De Keynote begint maandag 21 maart om 19:00 onze tijd.

 • Tags:
 • 21maart
 • apple
 • iphonese
 • keynote

ts 4inch iPhone

Nieuwe 4-inch iPhone week uitgesteld, heet nu iPhone SE

Geruchten ·

We moeten volgens bronnen rekening houden met een latere introductie van een nieuwe 4-inch grote iPhone. Onduidelijk is waarom. Ook een nieuwe 9,7 inch grote iPad laat mogelijk langer op zich wachten zo meldt bronnen aan Re/code.

Apple heeft de lancering van een nieuwe 4-inch model mogelijk met een week uitgesteld. De techwereld hield tot nu toe rekening met 15 maart maar Re/code schrijft nu dat het event hoogstwaarschijnlijk plaatsvindt in de week van 21 maart. Een duidelijke reden voor het uitstel is er niet, althans, dat weet de bron niet. Een exacte datum waarop het Apple-event gehouden wordt is er nog niet. Naast een nieuwe iPhone wordt er ook nieuws verwacht rondom de iPad en de Apple Watch. Zo is de iPad Air 2 nodig aan vervanging toe en krijgt hij mogelijk invloeden van de iPad Pro. Voor wat betreft de Apple Watch worden er nieuwe bandjes verwacht.

Apple hoofdkantoor in Cupertino
Afbeelding: Google Maps

En na iPhone mini, iPhone 6c, iPhone 7c en iPhone 5se heeft Apple mogelijk ook een nieuwe naam verzonnen; iPhone SE. Dat meldt 9to5mac. Mogelijk heeft het '5' geschrapt om te voorkomen dat hierdoor een verouderde indruk ontstaat. Eind dit jaar wordt de iPhone 7 verwacht en dan klinkt 5 wel heel erg oud. Volgens eerdere berichten krijgt het 4-inch grote model een Apple A9-processor die we ook in de iPhone 6s vinden. Dat is voldoende rekenkracht voor functies zoals Live Photos en Apple Pay. Toch krijgt de iPhone SE niet exact dezelfde functies, zo ontbreekt waarschijnlijk 3D Touch. Qua prijs wordt nu rekening gehouden met een bedrag tussen de 400 en 500 dollar. Mogelijk wordt dit één-op-één vertaald naar euro's.

 • Tags:
 • 4inch
 • apple
 • iphone5se
 • iphonese

ts Schema Iphoe 5SE 9to5mac

Schema Apple iPhone 5se ligt op straat, veel invloed iPhone 5s

Geruchten ·

9to5mac heeft de schema's van de nieuwe 4-inch grote Apple iPhone 5se in handen. Opvallend is dat het ontwerp niet grotendeels gebaseerd lijkt te zijn op de iPhone 6, zoals eerder werd aangenomen, maar juist op de oude iPhone 5s.

Dat zal huidige iPhone 5s bezitters die weigeren over te stappen op grotere iPhones als muziek in de oren klinken. Volgens een rapport van DeviceAtlas was de iPhone 5/5s vorig kwartaal het meest gebruikte iPhone-model in de VS. Mogelijk komt dat omdat gebruikers toch erg gewend zijn aan 4 inch. Genoeg reden voor Apple om met een nieuw 4 inch model te komen.

Apple iPhone 5se schemaApple iPhone 5se tekeningen

9to5mac kreeg het schema in handen dankzij een hoesjesmaker. Die hebben wel vaker dergelijke tekeningen eerder in handen. Daaruit blijkt dat de nog aan te kondigen iPhone 5se dankzij z'n vlakke randen meer lijkt op de iPhone 5s dan op de iPhone 6 zoals eerder werd gedacht. Wel krijgt de 5se mogelijk een gebogen glasplaat al is de bolling minder sterk dan op de iPhone 6/6s. Ook verplaatst Apple de aan-/uitknop naar de zijkant. Wat de iPhone 5se trouwens wel op een iPhone 6 doet lijken zijn z'n antennebanden. En volgens @OnLeaks steekt de cameramodule lichtjes uit, al blijkt dat weer niet uit de schema's die 9to5mac heeft gepubliceerd. Er blijft dus nog het een en ander onduidelijk tot 15 maart waarop Apple naar alle waarschijnlijkheid deze iPhone 5se officieel aankondigt. Verwacht het model daarna snel in de winkels.

 • Tags:
 • 4inch
 • apple
 • iphone5se
 • schema

ts Roze Apple

“4 inch grote Apple iPhone 5se komt niet in het goud”

Geruchten ·

Een opmerkelijk bericht uit Japan; Apple verruilt bij de nieuwe 4 inch grote iPhone mogelijk de gouden uitvoering voor een fel roze variant. Apple heeft al ervaring met deze opvallende kleur; ook de iPod Touch is hierin verkrijgbaar.

Apple brengt al sinds 2013 haar iPhones uit in het goud. De kleur werd destijds toegevoegd aan zwart, zilver en wit. En sinds de iPhone 6s heeft Apple ook Rose Gold als kleuroptie toegevoegd. Eigenlijk gingen wij er vanuit dat nieuwe iPhones in al deze nieuwe kleuren verkrijgbaar zouden zijn. Dit gerucht denkt daar toch echt anders over. De gouden uitvoering zou vervangen worden door een Hot Pink uitvoering die stukken feller is dan de huidige Rose Gold variant.

Apple iPod Touch roze
Apple heeft al ervaring met 'Hot Pink'

Je kunt je afvragen wat je moet met zo'n gerucht. Wijzelf plaatsen hem nog even laag op de geruchtenlijst. Al kent Mac Otakara geen beroerd track record als het gaat om Apple-geruchten. Vreemd is wel dat er al beelden zijn opgedoken van een goudkleurige iPhone 5se. Nu kunnen die ook vals zijn natuurlijk. Welk gerucht het bij het juiste eind heeft zal komende tijd blijken. Geruchten spreken over een 15 maart lancering voor de 4 inch grote iPhone 5se. Dat daar behoefte aan is blijkt wel uit een nieuw onderzoek. 37% van de iPhone-gebruikers zit nog met een 4 inch grote iPhone. Een deel daarvan doet dat omdat ze 4 inch groot genoeg vinden. Als Apple met een nieuwe iPhone komt in dit formaat zouden die kunnen upgraden.

 • Tags:
 • 4inch
 • apple
 • goud
 • hotpink
 • iphone5se
 • roze

ts Apple Evenement

Apple iPhone 5se komt mogelijk 15 maart

Geruchten ·

We hebben een mogelijke datum binnen waarop Apple haar nieuwe 4 inch grote iPhone zal presenteren. Dinsdag 15 maart kondigt Apple hem mogelijk samen met de iPad Air 3 aan.

De datum zou nog niet voor 100% zekerheid vastliggen maar in die week moet het sowieso wel gaan gebeuren, zo schrijft 9to5mac op. Vorig jaar hield Apple ook een voorjaarsevent. Daar werd toen de Apple Watch nader toegelicht. Er gaan geruchten dat Apple ook tijdens dit evenement een nieuw horloge aankondigt maar het zou ook kunnen volstaat met slechts enkele nieuwe bandjes.

Apple voorjaar event
Ook dit voorjaar weer een Apple-event

Maar het event zal voornamelijk in het teken staan van een nieuwe 4 inch grote iPhone. De iPhone 5se krijgt mogelijk grotendeels dezelfde hardware als de iPhone 6 maar dan in het formaat van een iPhone 5s. Sommige gebruikers van die iPhone zijn nooit overgestapt op een nieuwere iPhone omdat ze die te groot vinden. Het nieuwe toestel moet dankzij z'n Apple A9-chip toch ondersteuning bieden voor nieuwere functies zoals Live Photos, Apple Pay en Always-on-Siri. Het instapmodel beschikt volgens eerdere geruchten over 16 GB maar er is ook een 64 GB optie beschikbaar. De goedkoopste zal 450 dollar kosten, omgerekend naar euro's blijft het bedrag waarschijnlijk hetzelfde. Naast een nieuwe iPhone toont Apple 15 maart mogelijk ook de opvolger van de iPad Air 2. In heel 2015 bracht Apple geen nieuwe 9,7 inch iPad uit dus het wordt hoog tijd.

 • Tags:
 • 4inch
 • apple
 • iphone5se

ts Apple A9 Chip

4 inch grote Apple iPhone 5se mogelijk krachtiger dan gedacht

Geruchten ·

Apple's nieuwe 4 inch grote iPhone wordt mogelijk een stuk krachtiger dan gedacht. De iPhone 5se krijgt in tegenstelling tot eerdere berichten mogelijk toch de nieuwere A9-processor. Net als de iPhone 6 die het toestel bovendien gaat vervangen.

Want als Apple de iPhone 7 heeft onthuld zal het de iPhone 6 en 6 Plus met pensioen sturen. De iPhone 7, 6s, 6s Plus en 5se zullen dan het iPhone-assortiment uitmaken. Die laatste zal dankzij z'n A9-processor en M9-co-chip even krachtig zijn als de iPhone 6. Opvallend want het toestel hoeft vanwege z'n 4 inch scherm flink minder pixels aan te sturen. Dat was dan ook de reden waarom eerder gedacht werd dat Apple van de oudere A8-chip gebruik zou maken.

Apple A9 processor
Apple overweegt dezelfde A9-chip als in de iPhone 6s

Omdat dat Apple vermoedelijk gebruik zal maken van de Apple A9-chip krijgt het toestel een functie die het samen met de iPhone 6s introduceerde. Always-on-Siri zal ook op de 5se ook beschikbaar zijn. Siri luistert hierdoor altijd naar de woorden "Hey Siri!" ook als je de iPhone niet aan het stroom hebt liggen. Apple laat de A9-chip door zowel Samsung als TSMC maken. Uit eerdere benchmarks bleek dat er een licht verschil zit tussen beide chips. Bij welke leverancier Apple de A9-chip besteld voor de iPhone 5se is onbekend. Algemeen aangenomen wordt dat Apple de iPhone 5se ergens in maart wereldkundig zal maken. Qua opslag valt er te kiezen uit 16 en 64 GB zo denkt 9to5mac. Voor meer opslag moet je bij de iPhone 6s of 7 zijn.

 • Tags:
 • 4inch
 • a9
 • apple
 • iphone5se
 • m9

ts iPhone 5SE 9to5mac

Eerste foto die Apple's nieuwe 4 inch grote iPhone 5se toont

Geruchten ·

Er wordt al maanden gesproken over de iPhone 5se; het nieuwe 4 inch grote toestel van Apple. Het toestel stond eerder bekend onder de naam iPhone 5e, iPhone 6c en zelfs iPhone mini. Een kleine iPhone in een iPhone 6 jasje.

Toen Apple met de iPhone 6 overstapte op 4,7 inch was dat voor sommige oud gedienden wat te groot. Zij zagen liever een nieuwe 4 inch grote iPhone maar dan met moderne hardware. Die lijkt er nu te komen. De hieronder getoonde iPhone 5se wordt een iPhone 5s met iPhone 6 hardware en uiterlijk. We moeten er wel bij opmerken dat dergelijke foto's met enige Photoshop-kennis in elkaar te zetten is. We moeten dus nog even een slag om de arm houden.

Apple iPhone 5se

Het toestel lijkt qua formaat sterk op de 4 inch grote iPhone 5s maar qua knoppen, afwerking en functies juist op de iPhone 6. Zo is het scherm bij de randen licht gebogen, kent het toestel dezelfde knopindeling en zit er voorop een Touch ID-scanner om je vingerafdruk te lezen. Al deze informatie komt overeen met eerdere geruchten. Wat de 5se ook leent van de iPhone 6 is de 8 megapixel hoofdcamera en de A8-processor. Ook zou NFC zijn ingebouwd om Apple Pay mogelijk te maken. 3D Touch zou echter ontbreken. Apple kondigt de iPhone 5se mogelijk tijdens een event in maart aan zo merkt de bron op.

 • Tags:
 • 4inch
 • apple
 • iphone5se

ts iPhone 5e Blauw 9to5mac

“Nieuwe 4 inch grote iPhone heet iPhone 5e”

Geruchten ·

Vergeet de naam iPhone 7c of 6c, de nieuwe 4 inch grote iPhone gaat volgens geruchten Phone 5e heten waarbij de 'e' staat voor 'enhanced'. De iteratie op de iPhone 5 krijgt een A8-processor die inmiddels al verouderd is en komt mogelijk in maart.

Het nieuwe bericht is afkomstig uit China. Apple laat daar traditiegetrouw haar iPhones maken dus erg vreemd is dat niet. De bron denkt zeker te weten dat de nieuwe 4 inch grote iPhone de naam iPhone 5e meekrijgt. Tot nu toe gebruikte Apple de toevoeging -s voor 2e generatie iPhones en -c voor de plastic variant. Mogelijk komt daar nu de -e variant bij dat staat voor enhanced, vrij vertaald staat dat voor verbeterd. Er gaan al lange tijd geruchten over een nieuwe 4 inch grote iPhone die daarmee in de voetstappen treedt van de iPhone 5s. Dat was het laatste model met dit schermformaat.

Apple iPhone 5e kleuren

Terwijl veel mensen 4 inch toch echt te klein vinden om fatsoenlijk mee te werken zijn er ook veel mensen die er bij zweren. De iPhone 6 en 6s zijn vergroot naar 4,7 inch en vallen voor een grote groep mensen af. Apple zou het toestel in maart uitbrengen. Nieuw is het bericht dat de iPhone 5e is uitgerust met een Apple A8-processor. Eerder nog was de nieuwere A9 de aangewezen processor. Deze krijgt net als de iPhone 5s de beschikking over 1 GB aan RAM-werkgeheugen. Ook de 8 megapixel cameraresolutie blijft gelijk. Wel krijgt het nieuwe model de beschikking over NFC en daarmee Apple Pay. Mogelijk biedt Apple de iPhone 5e aan in twee geheugenuitvoeringen; 16 en 64 GB. Een grotere 128 GB lijkt dus te ontbreken. Zoals wel vaker bij Apple-producten zit er een stevig prijskaartje aan de iPhone 5e. Prijzen beginnen bij 3.288 yuan, omgerekend 460 euro. Maar kijk niet op als die in de praktijk hoger dan 500 euro uitvalt. Apple hanteert altijd ruime wisselkoersen.

Bron: MyDrivers
Afbeelding: 9to5mac.com

 • Tags:
 • 4inch
 • apple
 • iphone5e

20165ts iPhone Mini NowhereelSE

Dummy van 4 inch grote iPhone 6c/7c/mini verschenen

Geruchten ·

Volgens diverse geruchten komt Apple begin 2016 met een metalen 4 inch high-end iPhone. Echte foto's hadden we tot dusver nog niet van het toestel. Vandaag zijn mogelijk de eerste kiekjes verschenen. Het toestel lijkt vertrouwd alleen een stuk kleiner.

We zijn bijna geneigd om te zeggen dat het hier om een mini iPhone gaat. De naam iPhone mini gaat ook al een tijdje als mogelijke definitieve naam. De term wordt echter de laatste tijd vaak geassocieerd met low end en mogelijk kiest Apple dus voor een andere naam. Zowel iPhone 6c als iPhone 7c gaan rond. Mocht Apple inderdaad besluiten om dit toestel te lanceren dan zou het de eerste high-end iPhone van 4 inch groot zijn sinds de iPhone 5s.

Apple iPhone 6c/7c/mini
De Apple iPhone 6c of 7c of mini

In beide gevallen hebben we het over een 4 inch iPhone met mogelijk een Apple A9-processor die we ook in de iPhone 6s aantreffen. De homeknop lijkt op de foto te beschikken over de Touch ID-techniek zodat je hem met een vingerafdruk kunt ontgrendelen. Net als bij veel andere iPhones begint het geheugen vanaf 16 GB. Overigens is op de foto niet de daadwerkelijke iPhone 6c/7c/mini te zien maar een dummy. Hoe de bron hieraan gekomen is blijft onduidelijk. Juist daarom moet dit bericht toch met een sceptische blik bekeken worden. Het is namelijk niet uitgesloten dat we kijken naar Chinese namaak.

 • Tags:
 • 4inch
 • apple
 • dummy
 • iphone6c
 • iphone7c
 • iphonemini

ts iPhone 6c Mockup

“4 inch grote Apple iPhone 6c komt in november”

Geruchten ·

Geruchten over een remake van de iPhone 5c gaan al een tijdje en nu zijn ze er in de wandelgangen van overtuigd dat de iPhone 6c al in november wordt uitgebracht. Dat is iets later dan de iPhone 6s en 6s Plus.

Een opvolger voor de iPhone 5c klinkt logischer dan gedacht. Niet alleen heeft Apple dan een goedkoper model in haar assortiment maar ook een kleiner 4 inch model. Veel oudgedienden zweren bij dit kleine schermformaat. Wie groter wil kan dan terecht bij de iPhone 6s (4,7 inch) of de iPhone 6c Plus (5,5 inch). Net als die twee modellen zal ook deze iPhone 6c tijdens hetzelfde september event aangekondigd worden.

iPhone 6c case
Hoesjesfabrikanten hebben alvast de afmetingen gekregen

Qua indeling krijgt de Apple iPhone 6c dezelfde indeling als de huidige iPhone. Een camera in de hoek met op dezelfde lijn een microfoon en flitser. Qua geheugen-uitvoeringen zal het mogelijk wat karig worden; geruchten spreken over alleen een 16 GB uitvoering. Dat is eigenlijk te weinig om lekker mee te kunnen werken. Hopelijk volgen er later nog ruimere uitvoeringen.

Bron: Micgadget.com

 • Tags:
 • 4inch
 • apple
 • iphone6c

Beknopte specificaties van de Apple iPhone SE

Afmetingen 123,8 x 58,6 x 7,6 mm
Gewicht 113 gram
Artikelcode A1662
Codenaam Apple iPhone 5SE
EAN codes 9898989898982, 9509381438392, 9509364313524, 9509362466178, 9509359277138, 9509353459431, 9509351999984, 9508789998972, 9508788988394, 9508785136156, 9508423871739, 9508422893879, 9508419215561, 9508418778777, 9508416778984, 9508414548916, 9508413531858, 9508398487874, 9506298736573, 9506298648388, 9506297924247, 9506297687524, 9506297514868, 9506293117261, 8884627355758, 8719743779556, 8719743779549, 8719743779525, 8719743779518, 8719743776029, 8719743775978, 8719743775329, 8719743773875, 8719743773868, 8719743773851, 8719743773844, 8719743773837, 8719743773820, 8719743773813, 8719743773806, 8719743773790, 8719743773783, 8719743773776, 8719743773769, 8719743773752, 8719743773745, 8719743773738, 8719743773721, 8719743489936, 8719743489929, 8719743489912, 8719743489905, 8719481709990, 8719481709983, 8719481709495, 8719481709488, 8719481709396, 8719481709365, 8719481709334, 8719481709051, 8719481708375, 8719481708368, 8719481703097, 8719481703042, 8719481703035, 8719481703028, 8719481703011, 8719481703004, 8719481702991, 8719481702984, 8719481702977, 8719481702809, 8719481702793, 8719481702786, 8719481702779, 8719481702762, 8719481702755, 8719481702748, 8719481702731, 8719325162752, 8719244276172, 8719244276165, 8719244276158, 8719244276141, 8719244276134, 8719244276127, 8719244276110, 8719244276103, 8719244274994, 8719244274987, 8719244274970, 8719244274963, 8719244274956, 8719244274949, 8719244274932, 8719244274925, 8719244273812, 8719244273805, 8719244273799, 8719244273782, 8719244273775, 8719244273768, 8719244273751, 8719244273744, 8719244271238, 8719244271221, 8719244271214, 8719244271207, 8719244271191, 8719244271184, 8712421538780, 8712421538766, 8712421538735, 8712421538728, 8712421538698, 8712421538674, 8712421538636, 8712421538629, 8712421530364, 8712421530357, 8712421530340, 8712421530333, 8712421530326, 8712421530319, 8712421530302, 8712421530296, 7423414481488, 7423414478488, 7423414478433, 7423408657608, 7423408655666, 7423404056054, 7423404039071, 7423404036032, 7423404031051, 7423404029072, 7423404029027, 7423404013088, 7423402021078, 6090319524537, 6013711794759, 6013705352309, 6013704735790, 5413729237117, 5413729237100, 5413729237094, 5413729237087, 5413729237070, 5413729237063, 5413729237056, 5413729237049, 5413729237032, 5413729236370, 5413729236363, 5413729236356, 4719072343415, 4719072343408, 4251661110348, 2750057281447, 2750057281430, 2750057281423, 2750057281393, 2750057281386, 2750057281379, 0888462817233, 0888462803649, 0888462803434, 0888462803427, 0888462803144, 0888462803106, 0888462802925, 0888462802895, 0888462802888, 0888462802598, 0888462802567, 0888462802352, 0888462802345, 0888462802024, 0888462801812, 0888462801805, 0888462735773, 0888462735575, 0888462735568, 0888462735254, 0888462735056, 0888462735049, 0888462735032, 0888462734998, 0888462734615, 0888462734547, 0888462734417, 0888462734400, 0888462734097, 0888462733922, 0888462733892, 0888462733885, 0880198295187, 0766970281091, 0759776451553, 0759776447815, 0759776430961, 0759776430954, 0194252147931, 0194252147887, 0194252147542, 0194252147207, 0194252146866, 0194252146521, 0194252146187, 0194252145845, 0194252145500, 0190199596825, 0190199596689, 0190199596467, 0190199505322, 0190199504967, 0190199503977, 0190199503847, 0190198296573, 0190198296061, 0190198296054, 0190198295514, 0190198295507, 0190198295446, 0190198295187, 0190198294982, 0190198294968, 0190198294951, 0190198294630, 0190198294555, 0190198294418, 0190198294401, 0190198293862, 0190198293855, 0190198293794, 0190198293534, 0190198293312, 0190198293305, 0190198293299, 0190198293237, 0190198292988, 0190198292766, 0190198292759, 0190198292698, 0190198292438, 0190198292292, 0190198292216, 0190198292209, 0190198292193, 0190198292148, 0000000726153 Toon nog 237 anderen, 9508418778777, 9508416778984, 9508414548916, 9508413531858, 9508398487874, 9506298736573, 9506298648388, 9506297924247, 9506297687524, 9506297514868, 9506293117261, 8884627355758, 8719743779556, 8719743779549, 8719743779525, 8719743779518, 8719743776029, 8719743775978, 8719743775329, 8719743773875, 8719743773868, 8719743773851, 8719743773844, 8719743773837, 8719743773820, 8719743773813, 8719743773806, 8719743773790, 8719743773783, 8719743773776, 8719743773769, 8719743773752, 8719743773745, 8719743773738, 8719743773721, 8719743489936, 8719743489929, 8719743489912, 8719743489905, 8719481709990, 8719481709983, 8719481709495, 8719481709488, 8719481709396, 8719481709365, 8719481709334, 8719481709051, 8719481708375, 8719481708368, 8719481703097, 8719481703042, 8719481703035, 8719481703028, 8719481703011, 8719481703004, 8719481702991, 8719481702984, 8719481702977, 8719481702809, 8719481702793, 8719481702786, 8719481702779, 8719481702762, 8719481702755, 8719481702748, 8719481702731, 8719325162752, 8719244276172, 8719244276165, 8719244276158, 8719244276141, 8719244276134, 8719244276127, 8719244276110, 8719244276103, 8719244274994, 8719244274987, 8719244274970, 8719244274963, 8719244274956, 8719244274949, 8719244274932, 8719244274925, 8719244273812, 8719244273805, 8719244273799, 8719244273782, 8719244273775, 8719244273768, 8719244273751, 8719244273744, 8719244271238, 8719244271221, 8719244271214, 8719244271207, 8719244271191, 8719244271184, 8712421538780, 8712421538766, 8712421538735, 8712421538728, 8712421538698, 8712421538674, 8712421538636, 8712421538629, 8712421530364, 8712421530357, 8712421530340, 8712421530333, 8712421530326, 8712421530319, 8712421530302, 8712421530296, 7423414481488, 7423414478488, 7423414478433, 7423408657608, 7423408655666, 7423404056054, 7423404039071, 7423404036032, 7423404031051, 7423404029072, 7423404029027, 7423404013088, 7423402021078, 6090319524537, 6013711794759, 6013705352309, 6013704735790, 5413729237117, 5413729237100, 5413729237094, 5413729237087, 5413729237070, 5413729237063, 5413729237056, 5413729237049, 5413729237032, 5413729236370, 5413729236363, 5413729236356, 4719072343415, 4719072343408, 4251661110348, 2750057281447, 2750057281430, 2750057281423, 2750057281393, 2750057281386, 2750057281379, 0888462817233, 0888462803649, 0888462803434, 0888462803427, 0888462803144, 0888462803106, 0888462802925, 0888462802895, 0888462802888, 0888462802598, 0888462802567, 0888462802352, 0888462802345, 0888462802024, 0888462801812, 0888462801805, 0888462735773, 0888462735575, 0888462735568, 0888462735254, 0888462735056, 0888462735049, 0888462735032, 0888462734998, 0888462734615, 0888462734547, 0888462734417, 0888462734400, 0888462734097, 0888462733922, 0888462733892, 0888462733885, 0880198295187, 0766970281091, 0759776451553, 0759776447815, 0759776430961, 0759776430954, 0194252147931, 0194252147887, 0194252147542, 0194252147207, 0194252146866, 0194252146521, 0194252146187, 0194252145845, 0194252145500, 0190199596825, 0190199596689, 0190199596467, 0190199505322, 0190199504967, 0190199503977, 0190199503847, 0190198296573, 0190198296061, 0190198296054, 0190198295514, 0190198295507, 0190198295446, 0190198295187, 0190198294982, 0190198294968, 0190198294951, 0190198294630, 0190198294555, 0190198294418, 0190198294401, 0190198293862, 0190198293855, 0190198293794, 0190198293534, 0190198293312, 0190198293305, 0190198293299, 0190198293237, 0190198292988, 0190198292766, 0190198292759, 0190198292698, 0190198292438, 0190198292292, 0190198292216, 0190198292209, 0190198292193, 0190198292148, 0000000726153
Bediening
Vingerafdruk-herkenning
Platform
iOS 10.1
Beeldscherm
Kleurenbeeldscherm 4.0 inch, TFT
Hardware
Camera 12 MP
Processor Apple A9
Selfiecamera 1.2 MP
Gegevensnetwerk
4G (LTE)
Geheugen
Intern geheugen 128 GB (Opslaggeheugen), 16 GB (Opslaggeheugen), 32 GB (Opslaggeheugen), 64 GB (Opslaggeheugen), 2 GB (Werkgeheugen (RAM))
Geheugenkaart-slot
Voeding
Batterij 1624 mAh

Alle Apple iPhone SE specificaties


Video’s over de Apple iPhone SE

iFixit schroefde een Apple iPhone SE 2020 open en zocht uit hoeveel gelijkenissen hij met de iPhone 8 heeft

Hoe zou de Apple iPhone XE, ook wel gekscherend de iPhone SE 2 genoemd, er uit kunnen zien? Komt Apple's compacte iPhone straks zo uit de fabriek rollen?

WTF-video met antwoord op de vraag of groene klont blubber met daarin Apple iPhone SE een val van 100ft kan breken

Blijkbaar bestaan ze nog; de Will It Blend-filmpjes. Ditmaal de Apple iPhone SE in de mix(er)

Mensen zijn zo gek op Apple dat ze niet meer helder nadenken. Jimmy Kimmel laat mensen de iPhone SE testen


Vragen en antwoorden over de Apple SE