Metalen Microsoft Lumia 650 geeft nieuw teken van leven

· 3 reacties


Is hij geannuleerd of komt hij alsnog? Niemand die het echt weet. Feit is wel dat de Lumia 650 van Microsoft wederom een fotoshoot achter de rug heeft. Ditmaal gaat het gerucht dat hij beschikt over draadloos laden.

De Lumia 650 moet een instap Windows 10-telefoon worden maar net iets uitgebreider en vooral premium dan de eerder gelanceerde Lumia 550. Al zijn er ook sterke aanwijzingen dat Microsoft deze 650 geannuleerd heeft. Het verschil zou te marginaal zijn en bovendien verdient Microsoft helemaal niets aan Windows 10 voor telefoons. Het marktaandeel is nagenoeg nietsbetekenend en het mobiele avontuur kost toch bakken geld. Zoiets is lastig in stand te houden.

Microsoft Lumia 650
Dit moet hem zijn; de Lumia 650

Mocht de Microsoft Lumia 650 toch uitkomen dat is het vermoedelijk een 5 inch Windows 10-telefoon met HD-scherm, Snapdragon 210-processor, 8 megapixel camera en een bescheiden 2.000 mAh batterij. Opvallend is dat het model geen 4G ondersteunt. Dat zou toch wat gek zijn want de eenvoudiger Lumia 550 kan dat trucje wel. Iets wat de 650 mogelijk wel kan is draadloos laden. Het is maar wat je belangrijker vindt. De bron van dit alles is niet de minste. Het is beroepstwitteraar @evleaks die vaker met juiste informatie kwam. Hij denkt dat de Microsoft Lumia 650 ergens dit kwartaal in de winkels zal liggen. We zijn benieuwd.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel