Metalen Microsoft Lumia 650 verschenen in nieuwe render


Een poos terug ontvingen we al een render van de vermeende Lumia 650 van Microsoft. Dit Windows 10 toestel lijkt op nieuwe afbeeldingen deels van metaal te zijn gemaakt waardoor hij een zakelijke uitstraling krijgt.

Het Windows 10-portfolio van Microsoft bestaat momenteel nog uit de high-end Lumia 950, 950 XL en de flink goedkopere Lumia 550. Er zit hier dus een groot gat tussen. Microsoft hoopt deze met tenminste deze Lumia 650 op te vullen. Een 5 inch Windows 10-toestel met een metalen frame.

Microsoft Lumia 650
De metalen Lumia 650

Wij vinden deze Lumia 650 ergens lijken op de nieuwe Galaxy A-serie van Samsung. Geen slecht compliment als je het ons vraagt want het geeft hem een premium en zakelijke uitstraling. Overigens moeten we erbij opmerken dat deze renders zijn gemaakt door iemand die zich heeft laten inspireren door alle geruchten rondom dit toestel. Het uiteindelijke ontwerp kan er dus anders uitzien. Wanneer we die voor het eerst te zien krijgen is onduidelijk. Begin januari start de CES maar het is ook mogelijk dat Microsoft wacht op het MWC in februari. Qua specificaties wordt rekening gehouden met een Snapdragon 212-processor van Qualcomm op 1,3 GHz. Dat is een licht verbeterde update van de Snapdragon 210 die toch wel gezien wordt als instapmodel.

Foto: Windows Central


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel