“Apple iPhone 7 qua uiterlijk gelijk aan iPhone 6s”


Mensen die straks in de rij staan om een iPhone 7 te bemachtigen kunnen nu al terecht bij de iPhone 6s. De nieuwste iPhone zal hier namelijk vrijwel gelijk aan zijn, op wat details na. Qua uiterlijk dan tenminste, binnenin zijn er wel veranderingen.

Eerder werd nog gedacht dat de iPhone 7 een radicale upgrade zou worden om de tegenvallende verkopen tegen te gaan. Echter is nu het idee dat Apple dat bij de iPhone 7s pas gaat doen vanwege het 10 jarige bestaan van de iPhone. De iPhone 7 zal meer van hetzelfde worden, zo lijkt uit deze CAD-tekeningen. Misschien het grootste verschil is het ontbreken van een 3,5 mm audio jack-aansluiting voor je eigen koptelefoon.

Apple iPhone 7 CAD tekeningen

Eerder werd nog gedacht dat Apple deze aansluiting zou laten vallen om de iPhone dunner te maken. Die redenering kan de prullenbak in nu blijkt dat de iPhone 7 even dik zal worden als de huidige iPhone 6s. Plausibeler is dat Apple meer geld aan haar klanten wil verdienen door ze specialistische koptelefoons te verkopen. Naast tekeningen van de iPhone 7 verschenen er soortgelijke tekeningen van de iPhone 7 Plus. Hier vrijwel hetzelfde verhaal met uitzondering van de dubbele camera.

Apple iPhone 7 Plus CAD

Sommige analisten dachten eerder nog dat Apple de dubbele camera alleen bij een duurdere uitvoering van de iPhone 7 Plus ging toepassen. Nu lijkt het er sterk op dat alle modellen van de iPhone 7 Plus deze camera-opstelling krijgen. We weten nog niet hoe Apple de dubbele camera wil inzetten om de kwaliteit van foto's te verbeteren. Momenteel zit er ook al verschil tussen de camera's van de iPhone 6s Plus en 6s. De eerste beschikt over optische beeldstabilisatie terwijl de laatste het moet stellen met het inferieure digitale beeldstabilisatie. Er is trouwens nog een verschil te vinden en dat is de aanwezigheid van de Smart Connector. Apple paste deze voor het eerst toe in de iPad Pro en dankzij die poort is het mogelijk om accessoires aan te sluiten. We hebben nog wel even tijd om te wennen aan deze nieuwe situatie, de iPhone 7 en 7 Plus worden niet voor september verwacht.

(via)


Prijsvergelijker Apple iPhone 7
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
32 GB Silver
€ 286,00 € 286,00   Bekijk
bol.com Partner
128 GB Black Licht gebruikt
€ 377,66 € 377,66   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 7


Prijsvergelijker Apple iPhone 6s
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
64 GB Rose Gold Zo goed als nieuw
€ 219,00 € 219,00   Bekijk
bol.com Partner
64 GB Space Grey
€ 299,99 € 299,99   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6s


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel