Wederom foto’s van Honor V8 met dubbele camera verschenen


Voor morgen 10 mei 2016 staat de presentatie van de Honor V8 gepland. Hoge resolutie-beelden van dit door Huawei gemaakte toestel en z'n twee camera's achterop lekten eerder al uit. Ditmaal zien we hem in levenden lijve.

Zo zijn er twee foto's verschenen van het toestel in het echt. Op één daarvan blijkt goed hoe groot de Honor V8 is. Dat is met een beeldscherm van maar liefst 5,7 inch ook geen verrassing. Duidelijkheid over de resolutie is er nog niet, mogelijk is het Quad HD maar Full HD kunnen we ook niet uitsluiten. Juist door de dubbele camera achterop blijkt wel dat dit de budget-versie is van de Huawei P9 Plus die eerder al uitkwam.

Honor V8 cameraHonor V8 champagne

Die dubbele 12 megapixel camera lijkt ditmaal niet in samenwerking met Leica te zijn gemaakt. Dat wil niet zeggen dat je er niets aan hebt. Er is namelijk een soort filmpje verschenen die de dubbele camera van deze Honor V8 gemaakt zou hebben. We weten echter niet goed wat we ervan moeten maken. Het is geen 360 graden, en voor zover bekend zien we ook geen diepte. Mogelijk horen we snel wat dan wel het nut is van een dubbele camera bij het nemen van dit soort filmpjes. Qua specificaties kunnen we ons alvast verheugen op een Kirin 950-processor op 2,3 GHz met 4 GB aan RAM en 32 GB aan opslaggeheugen. Er zou ook een ruimere 64 GB versie zijn die bovendien een iets snellere processor krijgt (Kirin 955 op 2,5 GHz).

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel