Uitnodiging Samsung Galaxy Note 7 mogelijk op straat; 2 augustus


Over schimmige teasers gesproken; iemand zegt de uitnodiging van het volgende Samsung Unpacked-event op de kop te hebben getikt. Tijdens dit event dat op 2 augustus plaatsvindt moet de Note 7 aangekondigd worden.

Het zou natuurlijk allemaal kunnen, de uitnodiging ziet er wel redelijk goed uit. Naast de datum 2 augustus zien we dat het event in ieder geval in het Lincoln Center in New York gehouden wordt en dat de deuren om 10 uur opengaan. Op de website van het Lincoln Center zien we in ieder geval dat de Alice Tully Hall op die datum niet beschikbaar is voor het publiek. Dat is natuurlijk een teken maar het zegt niet alles.

Samsung Unpacked Note 7

Mogelijk komen er twee versies van de Note 7 uit; één reguliere en één met een gebogen Edge-uiterlijk. Het is alleen niet uit te sluiten dat het uiteindelijk toch om één model gaat. Houdt verder rekening met een 5,8 inch groot Super AMOLED-scherm met Quad HD-resolutie, bediening met S-Pen en mogelijk de nieuwe Snapdragon 823-processor. Verwacht verder enkele functies die we ook bij de S7 zagen. Denk dan aan een IP68-waterdichte behuizing en een 12 megapixel camera met f/1.7 lens. Al eerder ging het gerucht dat de Galaxy Note 7 de eerste Samsung Galaxy zou zijn met een USB Type-C aansluiting. Mogelijk krijgt de Note 7 ook als eerste een iris-scanner aan boord. Echter, het is allemaal pas officieel als Samsung het toestel daadwerkelijk aankondigt, en dat duurt nog tenminste een paar maanden.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Note 7

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Note 7


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel