Beste afbeelding van LG G7 ThinQ tot nu toe verschenen


Twitter-veteraan @evleaks heeft de beste afbeelding van de LG G7 ThinQ tot nu toe online gezet. Het toestel met z'n notch bovenin wordt over iets meer dan 2 weken vanaf nu aangekondigd en moet vooral heel "slim" zijn.

Of het echter ook heel slim van LG is om een schaamteloze kopie van de iPhone X te maken valt nog te bezien. Tot nu toe heeft LG niet erg veel succes met haar G-vlaggenschip gehad. Reden voor het bedrijf om meerdere malen haar vlaggenschip-strategie omver te gooien. Zo lijkt de modulaire G5 nauwelijks op de G4, en de schermrandloze G6 heeft dan weer bar weinig gemeen met de G5. Hopelijk keert voor LG het tij met het uitkomen van de G7 ThinQ al denken we dat als mensen per se een notch in hun scherm willen hebben ze wel een iPhone X kopen.

LG G7 ThinQ
De bedenkelijke LG G7 ThinQ

Zoals wel vaker plaatst @evleaks geen omschrijving van het toestel bij het plaatje. Geen specificaties en geen details. Veel geeft dat niet want er is al het nodige uitgelekt van de G7 ThinQ. Een schermnotch dus, de nodige kunstmatige intelligentie en de nieuwste componenten. Denk aan een Snapdragon 845-processor van Qualcomm, een vernuftig 6,1 inch groot M+ LCD-scherm met extra witte-pixel voor een hogere helderheid en mogelijk een vernieuwde camera met dubbele sensor. 2 mei aanstaande horen we meer want dan heeft LG een persevent gepland staan in New York waar het de G7 officieel zal aankondigen. Horen we ook meteen waarom het toestel de toevoeging 'ThinQ'

meekrijgt.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel