Motorola Moto G6 Play laat zich weer zien, ditmaal met specs


We hebben al het nodige voorbij zien komen van de Motorola Moto G6 Play; het toestel dat Lenovo mogelijk al spoedig zal aankondigen. Ditmaal wordt de afbeelding vergezeld door specificaties. Dat alles geeft ons een goed beeld van wat er aan zit te komen.

Lenovo houdt op 16 april een event in Brazilië. Gezien alle informatie die onlangs van de Moto G6-serie opdook lijkt het voor de hand te liggen dat deze modellen officieel worden aangekondigd. Deze Moto G6 Play is daar één van. Dankzij een nieuwe afbeelding leren we meteen een aantal specificaties. Denk aan een 5,7 inch scherm met HD+ resolutie van vermoedelijk 1440 bij 720 pixels. Dat levert meteen een nadeel op; de scherpte komt uit op 282 PPI (pixels per inch) wat vandaag de dag niet erg hoog is.

Motorola Moto G6 Play
G6 Play

De afbeelding leert ons verder dat er een 13 + 8 megapixel camera aanwezig is, verwijzend naar de achterkant en voorkant. De processor lijkt een octa-core variant op maximaal 1,4 GHz en krijgt een meer dan keurige 3 GB aan werkgeheugen mee. Dat moet hem zeker niet langzaam maken. En dankzij de 4000 mAh batterij moet de Moto G6 Play op papier het zeker een dag vol kunnen houden. Er is verder ondersteuning voor Dual SIM en vingerafdrukherkenning. Die laatste vinden we ditmaal op de achterkant. Laat je trouwens door die achterkant niet misleiden; hier zit geen dubbele camera maar Motorola heeft de LED-flitser nogal prominent plaats gegeven.

Moto G6-serie

Zoals gezegd kondigt Lenovo, het moederbedrijf van Motorola, deze Moto G6 Play aan tijdens een event in Brazilië op 16 april 2018. Mogelijk worden dan ook de eerder gelekte Moto G6 en Moto G6 Plus getoond. Alle drie de modellen lijken gemeen te hebben dat ze een langgerekt 18:9 scherm krijgen met relatief dunne schermranden. De G6 en G6+ krijgen een dubbele camera en verschillen mogelijk in schermformaat. Hopelijk binnenkort meer over de 6e generatie Moto G.

(via)


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel