Renders tonen grotere Motorola Moto G6, G6 Plus en G6 Play


Droid Life heeft een serie berichten geplaatst van nieuwe Motorola-modellen voor 2018. Dit bericht bespreekt de 6e generatie Motorola Moto G waaronder de G6, G6 Plus en de G6 Play. Dit trio krijgt een vernieuwd design met groot beeldscherm.

Lenovo lijkt qua design niet zozeer naar z'n voorganger de Moto G5 gekeken te hebben maar juist naar de Moto X4. Zo lijkt de achterkant ditmaal van glas en steekt de camera-module wat prominenter uit. Nieuw is dat het beeldscherm kleinere schermranden krijgt en naar een 18:9 verhouding gaat wat vandaag de dag als modern beschouwd wordt. De G6 Play krijgt de laagste resolutie; HD, maar is qua schermformaat wel gelijk aan de G6; 5.7 inch. Het grootst wordt de G6 Plus met een 5.93 inch, de resolutie is gelijk aan Full HD+ op de G6.

Motorola Moto G6
De Moto G6
Motorola Moto G6 Plus
Moto G6 Plus
Motorola Moto G6 Play
En de Moto G6 Play

Volgens Droid Life krijgen de meeste modellen een bescheiden processor-upgrade. Daarbovenop krijgt de G6 Plus een iets grotere batterij van 3.200 mAh. De G6 Play gaat er met de grootste batterij vandoor; 4.000 mAh. Ook verschilt dit model in de plek van de vingerafdrukscanner, die zit hier namelijk aan de achterzijde. Bij de G6 en G6 Plus zit die voorop net onder het beeldscherm. Mocht Lenovo de Motorola Moto G6, G6 Plus en G6 Play tijdens het aankomende MWC eind februari aankondigen, verwacht de eerste dan dan in de kleuren zwart en zilver, de G6 Plus in Deep Indigo, Nimbus en Dark Lake en de G6 Play in het zwart, goud en blauw. Prijzen zullen vermoedelijk gelijk liggen aan diens voorgangers.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel