Onlangs verschenen LG G7 mogelijk helemaal niet gecancelled


Is dit even pijnlijk! Nadat we eerder nog kiekjes toonden van de mogelijk gecancelde LG G7 en LG helemaal gelijk gaven omdat hij wel erg veel op de iPhone X lijkt komt nu het nieuws naar buiten dat dit juist LG's volgende vlaggenschip gaat worden.

Gelukkig zijn we niet de enigen die denken dat deze LG G7 wel erg overduidelijk op de iPhone X lijkt; LG-medewerkers vinden dat ook. Dat schrijft Evan Blass op VentureBeat. Hij schreef eerder nog dat hij dacht dat dit LG's gecancelde G7 was. LG zou met een nieuw model komen codenaam Judy. Na wat uitzoeken komt Blass tot de conclusie dat dit juist de Judy is; LG's nieuwe vlaggenschip die ergens halverwege 2018 moet uitkomen.

LG G7 (Neo)
Helemaal niet gecancelde LG G7

Qua specificaties kwamen deze LG G7 (Neo) en de Judy al redelijk overeen alleen op het gebied waren er nog wat verschillen. Zo zou de Judy uitgerust worden met een 6.1 inch groot MLCD+ paneel waarbij LG een witte subpixel toepast. Deze G7 (Neo) krijgt een OLED-paneel van 6 inch groot. De rest kwam redelijk overeen waaronder de dubbele 16 megapixel schieter met f/1.6 en f/1.9 lens en een Snapdragon 845-processor. Blijft staan dat het toestel wel erg schaamteloos op een iPhone X lijkt met onder andere de schermnotch, de glazen achterkant en de verticaal uitgelijnde dubbele camera. Er zal ongetwijfeld een markt voor zijn maar we vinden het jammer dat LG er niet iets meer van haar eigen DNA in stopt. Al kan er natuurlijk nog het nodige gebeuren tussen nu en z'n lancering.

Afbeeldingen: Ynet


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel