Schema Apple iPhone 5se ligt op straat, veel invloed iPhone 5s


9to5mac heeft de schema's van de nieuwe 4-inch grote Apple iPhone 5se in handen. Opvallend is dat het ontwerp niet grotendeels gebaseerd lijkt te zijn op de iPhone 6, zoals eerder werd aangenomen, maar juist op de oude iPhone 5s.

Dat zal huidige iPhone 5s bezitters die weigeren over te stappen op grotere iPhones als muziek in de oren klinken. Volgens een rapport van DeviceAtlas was de iPhone 5/5s vorig kwartaal het meest gebruikte iPhone-model in de VS. Mogelijk komt dat omdat gebruikers toch erg gewend zijn aan 4 inch. Genoeg reden voor Apple om met een nieuw 4 inch model te komen.

Apple iPhone 5se schemaApple iPhone 5se tekeningen

9to5mac kreeg het schema in handen dankzij een hoesjesmaker. Die hebben wel vaker dergelijke tekeningen eerder in handen. Daaruit blijkt dat de nog aan te kondigen iPhone 5se dankzij z'n vlakke randen meer lijkt op de iPhone 5s dan op de iPhone 6 zoals eerder werd gedacht. Wel krijgt de 5se mogelijk een gebogen glasplaat al is de bolling minder sterk dan op de iPhone 6/6s. Ook verplaatst Apple de aan-/uitknop naar de zijkant. Wat de iPhone 5se trouwens wel op een iPhone 6 doet lijken zijn z'n antennebanden. En volgens @OnLeaks steekt de cameramodule lichtjes uit, al blijkt dat weer niet uit de schema's die 9to5mac heeft gepubliceerd. Er blijft dus nog het een en ander onduidelijk tot 15 maart waarop Apple naar alle waarschijnlijkheid deze iPhone 5se officieel aankondigt. Verwacht het model daarna snel in de winkels.


Prijsvergelijker Apple iPhone SE
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
32 GB Silver
€ 259,00 € 259,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone SE


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel