Eerste foto die Apple's nieuwe 4 inch grote iPhone 5se toont


Er wordt al maanden gesproken over de iPhone 5se; het nieuwe 4 inch grote toestel van Apple. Het toestel stond eerder bekend onder de naam iPhone 5e, iPhone 6c en zelfs iPhone mini. Een kleine iPhone in een iPhone 6 jasje.

Toen Apple met de iPhone 6 overstapte op 4,7 inch was dat voor sommige oud gedienden wat te groot. Zij zagen liever een nieuwe 4 inch grote iPhone maar dan met moderne hardware. Die lijkt er nu te komen. De hieronder getoonde iPhone 5se wordt een iPhone 5s met iPhone 6 hardware en uiterlijk. We moeten er wel bij opmerken dat dergelijke foto's met enige Photoshop-kennis in elkaar te zetten is. We moeten dus nog even een slag om de arm houden.

Apple iPhone 5se

Het toestel lijkt qua formaat sterk op de 4 inch grote iPhone 5s maar qua knoppen, afwerking en functies juist op de iPhone 6. Zo is het scherm bij de randen licht gebogen, kent het toestel dezelfde knopindeling en zit er voorop een Touch ID-scanner om je vingerafdruk te lezen. Al deze informatie komt overeen met eerdere geruchten. Wat de 5se ook leent van de iPhone 6 is de 8 megapixel hoofdcamera en de A8-processor. Ook zou NFC zijn ingebouwd om Apple Pay mogelijk te maken. 3D Touch zou echter ontbreken. Apple kondigt de iPhone 5se mogelijk tijdens een event in maart aan zo merkt de bron op.


Prijsvergelijker Apple iPhone SE
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Coolblue
64 GB Black Tweedekans
€ 424,00 € 424,00   Bekijk
Coolblue
64 GB Black
€ 469,00 € 469,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone SE


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel