Samsung-medewerker: Camera Galaxy S7 steekt niet meer uit


We zijn de laatste weken rijkelijk getrakteerd op lekken over de Galaxy S7 van Samsung. Informatie stroomde van diverse kanten binnen maar dit nieuwe lek kent een wel heel bijzondere afkomst. Namelijk een anonieme Samsung-medewerker.

Nu gaan bij ons altijd de alarmbellen af als iemand anoniem wil blijven. Hoe is immers te controleren dat hij daadwerkelijk is wie hij zegt dat hij is. Neem dit bericht dus wel met een korreltje zout. Toch komt een groot deel van zijn informatie overeen met eerdere berichten. Zo zou de Galaxy S7 namelijk beschikken over een flink verbeterde camera. Eén met weliswaar een lagere resolutie maar wel met een verbeterde sensor en lens. Mogelijk past Samsung een BRITECELL-sensor toe die meer licht kan opvangen.

Samsung Galaxy S6 camera
Camera Galaxy S6 steekt nog iets uit

Naast een nieuw type sensor past Samsung naar alle waarschijnlijkheid een f/1.7 lens toe. De Galaxy S6 beschikt over een f/1.9 lens die daardoor al relatief veel licht kan doorlaten. Hoe lager het f-getal hoe meer licht de lens doorlaat. Opvallend verder is dat de cameramodule in tegenstelling tot de Galaxy S6 niet meer uitsteekt. Dat weerspreekt wel eerdere berichten en afbeeldingen die zijn opgedoken. We zullen moeten afwachten of dit daadwerkelijk klopt. Ook meldt de bron dat de Galaxy S7 ditmaal een volledig zwarte behuizing zal krijgen. Nu nog wordt een voornamelijk grijs frame gebruikt. De Samsung Galaxy S7 zal naar verwachting vanaf 11 maart verkrijgbaar zijn.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S6

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel