LG G5 gespot in dummy behuizing


Om te voorkomen dat het uiterlijk van toekomstige telefoons op straat komt testen fabrikanten vaak telefoons in een verhullend hoesjes. Dat lot lijkt nu ook de LG G5 te ondergaan want foto's van het toestel duiken vandaag op.

De LG G5 belooft het volgende vlaggenschip van het Koreaanse bedrijf te worden. Nu het toestel gefotografeerd is in een verhullend hoesje wil niet zeggen dat we er niets van leren. Zo zien we volumeknoppen aan de zijkant, een vingerafdrukscanner op de achterkant en een USB Type-C aansluiting onderop. Hiermee breekt LG wel met het ontwerp van de G4 waar de bedieningsknoppen nog op de achterkant zaten en hij via MicroUSB moest worden opgeladen.

LG G5 voorkantLG G5 achterkantLG G5 onderkant

De persoon die de foto's heeft geplaatst meldt er verder bij dat de camera een resolutie krijgt van 16 megapixel en wordt vergezeld door een tweede 8 megapixel camera. Een dual camera-opstelling werd al eerder gesuggereerd. Onder die cameramodule zit een ronde vingerafdrukscanner. Deze indeling komt overeen met hoe CNET die enige tijd geleden opgetekend heeft. Eerder werd ook gemeld dat de LG G5 een uitneembare batterij heeft. Hiervoor kan de onderkant van het toestel verwijderd worden. De exacte werking van dit mechanisme wordt in deze fotoreeks niet veel duidelijker. De aankondiging van de LG G5 wordt komende MWC eind februari verwacht, mogelijk leren we dan meer. LG's persconferentie staat voor zondag 21 februari om 14:00 gepland.

Bron: Droid-life.com


Prijsvergelijker LG G5

Toon alle aanbiedingen van de LG G5


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel