“Samsung werkt aan grote Galaxy A9 Pro”


Samsung geldt toch wel als de uitvinder van de phablet; grote telefoons die in de buurt komen van tablets. Vooral in Azië vinden ze gretig aftrek. Reden voor Samsung om een nog grotere Galaxy A9 te maken; de A9 Pro.

Nu is de hier niet verkrijgbare Galaxy A9 met 6 inch al geen kleine jongen, en het staat niet vast dat de A9 Pro nog groter wordt dan dat. Het is ook niet ondenkbaar dat Samsung van de A9 Pro een luxere uitvoering maakt met misschien wel een hogere resolutiescherm, snellere processor of ondersteuning voor de S-Pen. Wat zelfs ook nog niet vaststaat volgens de bron is de naam; de SM-A9100 krijgt mogelijk een heel andere naam dan A9 Pro.

Samsung Galaxy A
De A9 Pro is net als de A9 vooral bedoeld voor de Chinese markt

Duidelijk is wel dat de Galaxy A9 Pro, zoals we hem voorlopig even noemen, bedoeld is voor de Chinese markt. Net als de A9 trouwens want ook die wordt hier niet verkocht. Van de A-serie is de Galaxy A5 en A3 hier wel uitgebracht en inmiddels zelf opgevolgd door de A5 (2016) en A3 (2016). Samsung kondigde de A-serie aan als betaalbaar maar toch premium alternatief voor haar vlaggenschepen. De modellen kennen een bescheiden succes en kenmerken zich door een metalen frame, niet verwijderbare batterij en goede camera's.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy A5 (2016)
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
Rose Gold
€ 339,44 € 339,44   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy A5 (2016)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel