Frontpaneeltje en selfiecam Samsung Galaxy S7 op de foto


Met nog ongeveer 4 weken op de klok kruipt de lancering van de Galaxy S7 steeds dichterbij. In de tussentijd zien we de hoeveelheid informatie over het nieuwe vlaggenschip zowat exponentieel toenemen. Ditmaal lekt het frontpaneeltje van het toestel uit.

Samsung lijkt de nodige moeite te hebben gedaan om haar nieuwe vlaggenschip dusdanig te verhullen dat er voldoende geheim blijft. Zo lijkt het paneeltje in een soort omhulsel te zitten dus de definitieve vorm blijft nog even onduidelijk. Ook het Samsung logo bovenaan het scherm is afgeplakt. Al met al kunnen we maar weinig met deze nieuwe foto's.

Samsung Galaxy S7 frontpaneeltjeSamsung Galaxy S7 selfiecamera

Een andere foto toont de selfiecamera in de Galaxy S7 die blijkbaar typenummer G930F krijgt. Echt veel meer informatie krijgen we er niet van. Onduidelijk blijft bijvoorbeeld hoeveel megapixel de camera heeft en van welke lens er gebruik is gemaakt. Eerdere geruchten spreken van een 5 megapixel camera met f/1.7 lens. Dat is weliswaar hetzelfde aantal pixels als op de Galaxy S6 maar de lens kent wel een verbetering. De printplaat met daarop de selfiecamera's kent wel het opschrift R05, mogelijk is dat een verwijzing naar het aantal megapixels. Volgens @evleaks zal de Galaxy S7 vanaf 11 maart in de winkel verkrijgbaar zijn. Althans in de VS, een Nederlandse release blijft vooralsnog onduidelijk. De onthulling van het toestel staat mogelijk gepland voor 21 februari al moet Samsung die datum nog altijd bevestigen.

Bron: GSMArena


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
White Refurbished
€ 209,00 € 209,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
White Refurbished
€ 189,00 € 189,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel