Render toont vermeende LG G5 met uitschuifbare batterij


De Koreaanse afdeling van CNET heeft aan render geplaatst van iemand die naar verluidt de LG G5 gezien heeft. Ook LG lijkt over te stappen op een metalen unibody maar wil je niet het voordeel van een zelf te verwisselen batterij ontnemen.

We zien daarom een soort constructie waarbij het onderste deel van de telefoon afgenomen kan worden en de batterij in en uit het toestel geschoven kan worden. Het doet ons wat denken aan de HTC Legend. Getuigen verklaren dat de batterij er los in schuift al zijn er ook die beweren dat je hem eerst in een sleuf moet stoppen.

Render LG G5 met verwisselbare batterij

Wat ontbreekt op de render zijn de bedieningsknoppen aan de achterzijde. In plaats daarvan lijkt de volumetoetsen weer op de zijkant te zitten. Het is mogelijk dat de persoon die de G5 in levenden lijve gezien heeft zich dat niet meer kon herinneren, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat LG terugvalt op de traditionele knopindeling. Wat verder opvalt is de rechtheid van het toestel. LG stond er de laatste jaren juist om bekend om veel rondingen toe te passen. Daar blijft in dit nieuwe ontwerp weinig meer van over. Je kunt je verder afvragen waarom LG zichzelf in zoveel bochten wringt om maar een verwisselbare batterij te houden. De laatste jaren hebben fabrikanten wel bewezen dat het merendeel van ons zonder kan. Onduidelijk is wanneer LG de G5 aan zal kondigen. Mogelijk is dat eind februari tijdens het MWC, het is ook goed mogelijk dat een aankondiging langer op zich laat wachten.

Bron: CNET


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel