T-Mobile lekt roadmap Samsung, HTC, LG, Sony en Microsoft


Welke telefoons komen er begin 2016 allemaal uit? We kunnen een aantal wel raden maar dat hoeft niet want T-Mobile heeft het per ongeluk allemaal prijs gegeven. Zij verwachten 4 Samsung's, 2 HTC's, 4 LG's, 2 Sony's en 2 Lumia's.

Een groot deel daarvan kunnen we zelf al invullen. Het gaat dan wat betreft Samsung vermoedelijk om de Galaxy S7, S7 Plus (of edge), de Galaxy A5 (2016) en A3 (2016). Van HTC kunnen we rekening houden met de One M10 (Perfume), met dat andere model wordt de A9 bedoeld. LG lijkt in ieder geval te komen met de G5. Welke andere modellen ze dan nog uitbrengen in onbekend. Mogelijk gaat het om een serie mid-range modellen.

T-Mobile Poland smartphone roadmap Q1 2016

Sony lijkt komende CES of MWC te komen met een aantal modellen uit de nieuwe Xperia Z6-reeks. Zekerheid daarover hebben we niet, de Z5 werd namelijk pas recentelijk aangekondigd. Blijft tot slot Microsoft over dat nog met een duo aan nieuwe Lumia-telefoons komt. Het lijkt voor de hand te liggen dat hiermee gewoon de Lumia 950 en 950 XL bedoeld worden. Echter worden die al apart vermeld op de sheet. Mogelijk gaat het om de Lumia 850 en nog een eenvoudiger model. Rest ons de Poolse afdeling van T-Mobile te bedanken voor dit inkijkje in 2016. Nu maar afwachten of het allemaal uitkomt.

Bron: Xperiablog.net


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel