Sony Xperia Z5

Geef je mening en win €50
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Sony Xperia Z5 (E6653)
Sony Xperia Z5 wit gedraaid
Sony Xperia Z5 wit achterkant linkerzijkant
Sony Xperia Z5 wit rechterzijkant schuin

32 GB

Plus- en minpunten Sony Xperia Z5

 • Razendsnelle camera
 • 5x inzoomen zonder kwaliteitsverlies
 • Waterdicht
 • Snelle vingerafdrukherkkening
 • Lange accuduur
 • Batterij zit ingebouwd

Prijs Sony Xperia Z5 los toestel

Aanbieder Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
Gold
€ 617,10 € 617,10   Bekijk

Prijsverloop

Prijsverloop van de Sony Xperia Z5

Reviews over de Sony Xperia Z5

Schrijf de eerste review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews
€ 50 verdienen?

Iedere maand weer verloten we een waardebon van € 50 onder alle inzenders van een ervaring. Het enige wat je hoeft te doen is laten weten wat je van dit product vindt. Klik op de knop hierboven om te beginnen.


Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


Beschrijving van de Sony Xperia Z5

De Sony Xperia Z5 werd begin september 2015 aangekondigd als nieuwe vlaggenschip. Sterkste eigenschap is z'n razendsnelle camera die binnen 0,03 seconde kan scherpstellen. Wazige foto's behoren nu dus tot het verleden.

Nieuwe generatie camera

Sony weet dat een moment zo voorbij is en dat je dus niet op je telefoon wilt wachten. De Xperia Z5 beschikt daarom over een 23 megapixel sensor met een extra snelle hybride autofocus. We gaan je de details besparen maar het komt er op neer dat de Z5 binnen 0,03 seconden kan scherpstellen. Dat is sneller dan je met je ogen kunt knipperen. En door die 23 megapixel grote sensor kun je tot 5x inzoomen zonder kwaliteitsverlies. Je houdt dus nog steeds een scherpe foto om op Facebook te zetten. Zo kom je zonder te bewegen toch 5x dichter bij een onderwerp.

Sony Xperia Z5 wit gedraaid

Veiligheid alom

Sony heeft voor het eerst een vingerafdrukscanner toegepast in haar Xperia-telefoon en die treffen we voor de verandering in de zijkant aan. Hij zit in de powerknop zodat je in één beweging de Xperia Z5 kunt aanzetten en ontgrendelen. De knop ligt iets verzonken waardoor hij makkelijk op de tast te vinden is. Net als bij z'n voorgangers heeft Sony het toestel gegoten in een metalen frame. De achterkant is nu niet meer van glossy glas maar juist van matglas. Dat helpt ook goed om vingerafdrukken tegen te gaan. Wel gebleven is de waterdichte behuizing. De Sony Xperia Z5 overleeft dus moeiteloos het wisselvallige Nederlandse klimaat.

Belangrijkste Sony Xperia Z5 specificaties

 • 32GB aan opslag uitbreidbaar via microSD-geheugen
 • Stof- en waterdicht (IP65/68-rating)
 • Display van 5.2 inch in diameter voorzien van Gorilla Glass
 • Rappe-processor (Snapdragon 810) + 3 GB aan werkgeheugen
 • Relatief hoge 5.1 megapixel selfiecamera
 • Onderweg snel mobiel internetten dankzij 4G
 • 23 megapixel hoofdcamera + 4K video-opname

Sony-techniek

Een Sony-telefoon zou geen Sony-telefoon zijn als we niet tal van Sony innovaties terug zouden vinden. Ook deze Xperia Z5 beschikt over een groot aantal daarvan. Zo zorgt Hi-Res Audio ervoor dat ruis onderdrukt wordt en je nog beter op kunt gaan in de muziek. Het Triluminos-scherm geeft kleuren zo natuurgetrouw mogelijk weer en er is ook verregaande ondersteuning voor de PlayStation 4. Met PS4 Remote Play kun je je spelcomputer overal in huis bedienen. En met een ingebouwde batterij die het twee dagen kan volhouden kun je nog wel even vooruit. En mocht je Z5 toch leeg zijn dan zorgt een snellaadfunctie ervoor dat in slechts 45 minuten je weer een hele dag vooruit kunt.


De Sony Xperia Z5 in het nieuws

ts Sony Xperia Pp110 Evleaks

Verbeterde Sony Xperia Z5 (PP10) lekt dag voor MWC uit

Geruchten ·

Iedereen hield rekening met de Xperia Z6 als nieuwste Sony-telefoon. Maar mogelijk brengt het Japanse bedrijf in de tussentijd toch een ander vlaggenschip uit. De nu uitgelekte PP10 zou een verbeterde versie van de Xperia Z5 zijn.

Een verbeterde Xperia Z5 klinkt ons als een Xperia Z5+ in de oren. Sony is geen onbekende om versies van vlaggenschepen uit te brengen met een dergelijke naamgeving. Opvallend is echter dat er tot nu toe bijzonder weinig van deze PP10 naar buiten is gekomen. Feit is wel dat Sony al een tijdje onze pers-mailbox bestookt met hints. Sony's persconferentie staat gepland voor maandag 22 februari om 08:30 uur.

Sony Xperia Z5+ (PP10)

Als we hier inderdaad kijken naar een verbeterde Z5 dan valt de nieuwe achterkant van geborsteld aluminium op. Voorheen maakte Sony gebruik van glas. Of het hier daadwerkelijk om metaal gaat of dat het simpelweg dezelfde look is zal moeten blijken. We herkennen verder de vingerafdrukscanner aan de zijkant op. Sony paste die voor het eerste toe bij de Xperia Z5, Z5 Compact en Z5 Premium. Verder lijkt het ontwerp van iets meer rondingen voorzien en oogt het wat dat betreft al heel anders dan vorige Z-vlaggenschepen. Voorgaande jaren kreeg Sony nog vaak kritiek dat nieuwe Z-modellen veel op z'n voorgangers leek, zowel qua uiterlijk als specificaties. Over de specificaties van deze PP10 is nog niets bekend. Mogelijk komt daar dus spoedig verandering in.

(via)

 • Tags:
 • mwc16
 • pp10
 • sony
 • xperiaz5plus

ts Sony Xperia Z5 Roze

Roze Sony Xperia Z5 officieel uitgebracht

Telefoonnieuws ·

Sony heeft een roze uitvoering van de Xperia Z5 gepresenteerd. Het vlaggenschip was al in de kleuren groen, goud, wit en zwart verkrijgbaar. De uitvoering zal op z'n vroegst in februari 2016 verkrijgbaar zijn.

Net als alle andere Z5 uitvoeringen krijgt deze roze uitvoering een metalen frame met een achterkant van 'Frosted Glass'. Beiden zijn uitgevoerd in deze kleur, de voorzijde is zwart. Door een warme tint te gebruiken oogt het toestel niet overdreven roze. Sony kondigde de Xperia Z5 in september van 2015 aan tijdens de IFA-beurs in Berlijn.

Sony Xperia Z5 voor- en achterkant roze
De Z5 in het roze

Sony lijkt erg in z'n nopjes met de nieuwe kleur. Hoofd ontwerper Rikke Gertsen Constein legt uit: "Het kiezen van een kleur is een uitgebreid proces. De materialen van de telefoon en de lijnen en hoeken spelen een belangrijke rol en hebben een grote invloed op welke kleur uiteindelijk het beste past. We wisten al vroeg dat een roze Z5 goed zou passen bij de overige kleuren." Wanneer we de roze uitvoering hier in de winkels kunnen kopen is nog niet helemaal bekend, we hebben hem tot op heden nog niet gevonden. Wanneer dat wel gebeurd voegen we hem meteen voor je toe. Of ook de Z5 Compact en Z5 Premium een roze uitvoering krijgen is onbekend.

 • Tags:
 • pink
 • roze
 • sony
 • xperiaz5
 • z5

ts Sony Xperia Z5 Camera bovenkant

Sony Xperia Z6-familie krijgt mogelijk ook Z6 Lite

Geruchten ·

Bestaat de huidige Z-familie van Sony nog uit een regulier vlaggenschip, een Compact, Premium en zo nu en dan een Ultra-model. Komend jaar gaat dat veranderen want hier kunnen we ook een Lite-variant aan toevoegen, zo denkt een nieuwe bron.

Nu moeten we vooraf wel even melden dat er al langer geruchten zijn over zowel een Zx Mini als een Zx Plus. Tot heden heeft Sony deze modellen nooit uitgebracht. Wel voegde het afgelopen jaar de Xperia Z5 Premium toe aan haar productportfolio. Hiermee kwam er voor het eerst een uitgebreider vlaggenschip uit. De nu genoemde Z6 Lite zal juist helemaal onderaan het specificatie-spectrum bungelen. Al zal het model volgens de eerste geruchten niet echt instap aanvoelen.

Sony Xperia Z5
De huidige Z5 krijgt mogelijk ook een lichtgewicht opvolger

Qua processor kiest Sony mogelijk voor een Snapdragon 650, die voor een paar weken geleden nog bekend stond als de Snapdragon 618. Het gaat hier om een processor met zes cores. Volgens de bron zal het scherm van de Z6 Lite 5 inch in diagonaal zijn met een nog onbekende resolutie. Al lijkt het uitgesloten dat deze hoger is dan HD (1.280 bij 720 pixels). Qua prijs wordt vooralsnog gegokt op een bedrag van rond de 350 euro. Daarmee wordt het naast de eenvoudigste Z-telefoon ook nog eens de voordeligste. Als je tenminste kijkt naar de meest recentste Z-modellen.

 • Tags:
 • snapdragon650
 • sony
 • xperiaz6lite
 • z6lite

ts Antutu Logo

Eerste info Sony Xperia Z6-lijn lekt uit via benchmark-software

Geruchten ·

Benchmark-software Antutu heeft mogelijk de eerste informatie over de Sony Xperia Z6-familie gelekt. We doelen dan op toestelnamen en om schermformaten. Bestaande Z5-toestellen krijgen een opvolger maar er komen ook nieuwe modellen bij.

Opvallende conclusie is meteen het aantal waaruit de Z6-familie zal bestaan. Antutu spreekt namelijk over maar liefst 5 verschillende toestellen. Het gaat om de Z6 Mini, Z6 Compact, Z6, Z6 Plus en de Z6 Ultra. De Z6 Compact en Z6 volgen respectievelijk de Z5 Compact en Z5 op van 4,6 en 5,2 inch groot. Nieuw zijn de Z6 Mini met een beeldscherm van 4 inch en de Z6 Plus van 5,8 inch. Een 6,4 inch grote Ultra bracht Sony al eens eerder uit al is die van de Z5 nooit gekomen.

Sony Xperia Z6 family

We moeten deze informatie echter wel met een korreltje zout nemen. Het moge logisch zijn dat Sony achter de schermen diverse configuraties test. Waaronder verschillende schermformaten. Antutu maakt verder melding dat alle hierboven genoemde Z6-modellen gebruikmaken van de Snapdragon 820-processor met uitzondering van de kleinste. Die moet het stellen met een Snapdragon 620. Sony stuurde onlangs een uitnodiging voor haar CES-aankondigingen. Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat de Z6-familie dan al gepresenteerd wordt. De Z5 is op moment van schrijven namelijk nog maar een paar maanden verkrijgbaar.

Bron: Weibo.com

 • Tags:
 • sony
 • xperiaz6
 • xperiaz6compact
 • xperiaz6mini
 • xperiaz6plus
 • xperiaz6ultra
 • z6

ts Sony Submerged

Sony: Gebruik waterdichte Xperia Z5 niet onderwater

Telefoonnieuws ·

Een opvallende uitspraak van Sony over haar onlangs aangekondigde en waterbestendige Xperia Z5. Het bedrijf raadt af om hem onderwater te gebruiken om bijvoorbeeld foto's te maken. Mocht het toestel dan beschadigd raken dan vervalt de garantie.

Dat is toch opmerkelijk voor een Xperia-telefoon met IP68-rating. Daarmee zou de Xperia Z5 volledig waterdicht moeten zijn tot op een diepte van 1 meter. Toch raadt Sony af om dit te doen bijvoorbeeld om foto's in het zwembad te nemen. Wie het toestel toch onderwater gebruikt en het toestel gaat daarna stuk dan kun je fluiten naar de garantie.

Sony Xperia Z underwater
Doe dit thuis niet na!

Volgens Sony hebben ze haar telefoons getest in een laboratoriumomgeving en kan de realiteit anders uitpakken. Vreemd genoeg adverteert Sony vaak dat haar telefoons geheel onderwater gebruikt kunnen worden. We zien dan ook vaak persfoto's voorbij komen met een Xperia-telefoon in het zwembad. Nu wordt toch dringend geadviseerd dat vooral niet thuis te doen. Sony kondigde de Xperia Z5 aan tijdens de IFA-beurs begin september in Berlijn. Het toestel moet op moment van schrijven nog uitkomen maar is wel al als pre-order te bestellen. Sony vraagt daar 699 euro voor.

 • Tags:
 • ip68
 • sony
 • waterdicht
 • xperiaz5
 • z5

ts Sony Xperia Z5 Compact Camera

Sony presenteert Xperia Z5, Z5 Compact en Z5 Premium met razendsnelle autofocus

Telefoonnieuws ·

Sony heeft zojuist tijdens haar IFA-persconferentie de nieuwe Xperia Z5-familie aangekondigd. Alle drie toestellen blinken uit in camera-eigenschappen. Sony claimt de snelste autofocus ter wereld in een telefoon.

Belangrijkste pluspunt van de Z5, Z5 Compact en Z5 Premium is de nieuwe 23 megapixel camerasensor. Deze beschikt over een autofocus die binnen 0,03 seconde scherp kan stellen. Hiermee heeft Sony de snelste autofocus in een mobiele telefoon gestopt. En doordat de sensor zo groot is kan er ingezoomd worden zonder kwaliteitsverlies. 'Clear Image Zoom' noemt Sony dat.

Sony Xperia Z5 familiy
De Sony Xperia Z5, Z5 Compact en Z5 Premium

De gehele Z5-familie kent een batterij die het 2 dagen vol kan houden. Grootste verschil tussen de modellen is het schermformaat. De Z5 Compact is met een scherm van 4,6 inch de kleinste van het trio. De Z5 kent een 5,2 inch Full HD-scherm terwijl de Z5 Premium de eerste 4K-telefoon ter wereld is. Dat scherm meet 5,5 inch. In alle drie modellen zit in de powerknop een vingerafdrukscanner om je aanwinst te beschermen.

Z5 in Nederland

Qua kleuren komt de Sony Xperia Z5 uit in de kleuren Graphite Black, White, Gold en Green. De Xperia Z5 Premium komt juist in de kleuren Black, Chrome en Gold. Terwijl de Xperia Z5 Compact uitkomt in de kleuren Graphite Black, White, Coral en Lime. De adviesprijzen liggen op 599 euro voor de Sony Z5 Compact, 699 euro voor de reguliere Z5 en 799 euro voor de Z5 Premium. Verwacht de Z5 en Z5 Compact vanaf oktober in de winkel. Op de Z5 Premium moet tot november worden gewacht.

 • Tags:
 • ifa15
 • sony
 • xperiaz5
 • xperiaz5compact
 • xperiaz5premium
 • z5
 • z5compact
 • z5premium

ts Sony Xperia Z5 Family Nunl

Real life foto’s tonen Sony Xperia Z5, Z5 Compact en Z5 Premium

Geruchten ·

Sony zal ze pas laat in de middag aankondigen maar nu al hebben we de echte foto's van de Xperia Z5, Z5 Compact en Z5 Premium binnen. Het lek is afkomstig uit ons eigen land; NU.nl vergiste zich een dag en plaatste de foto's te vroeg.

Meteen valt op dat de achterkant bij in ieder geval de Z5 Compact en de reguliere Z5 niet zo glossy is als voorheen. Dat zal mogelijk wonderen doen tegen vingerafdrukken. Vreemd genoeg zien we de oude vertrouwde glazen glossy achterkant wel terug op de Z5 Premium. Mogelijk zijn er verschillende kleur-uitvoeringen.

Sony Xperia Z5, Z5 Compact en Z5 PremiumSony Xperia Z5, Z5 Compact en Z5 PremiumSony Xperia Z5, Z5 Compact en Z5 PremiumSony Xperia Z5, Z5 Compact en Z5 PremiumSony Xperia Z5, Z5 Compact en Z5 Premium

NU.nl heeft ook de nieuwe vingerafdrukscanner op de foto gezet. Deze is verwerkt in de powerknop op de zijkant. Sony is hiermee niet de eerste die een dergelijke vingerafdrukscanner in de zijkant verwerkt, Huawei deed het al eerder bij de Honor 7i. De knop lijkt wat verzonken en we moeten nog zien hoe goed deze oplossing in de praktijk werkt. Sony kondigt deze 3 nieuwe producten aan tijdens de IFA die vandaag in Berlijn begint. De persconferentie van Sony begint om 16:15.

Bron: NU.nl

 • Tags:
 • ifa15
 • sony
 • xperiaz5
 • xperiaz5compact
 • xperiaz5premium
 • z5
 • z5compact
 • z5premium

ts Z5 Video

Alle 3 varianten Sony Xperia Z5 verschijnen in video

Geruchten ·

Het is inmiddels wel duidelijk dat het Sony niet gelukt is om de nieuwe Z5-serie geheim te houden tot 3 september. Dan wordt het trio officieel aangekondigd maar nu al ligt alles open en bloot op straat. Zo ook deze video.

Vaak zien we dat de pers voordat een telefoon officieel wordt aangekondigd al even mag spelen met het product. Dat is om nieuwsberichten en video's alvast klaar te hebben. Soms lekken die van te voren uit en dan ligt het hele geheim op straat. Zo ook met de Xperia Z5, Z5 Compact en de Z5 Premium. In een bijna drie minuten durende video wordt het nieuwe trio van Sony alvast uitvoering gedemonstreerd.


Zet je geluid zachter!

Alle drie krijgen Sony's nieuwe 23 megapixel camera met snelle autofocus. Ook de vingerafdrukscanner in de zijkant zien we bij alle drie terug. Interessant is om te zien dat Sony het aloude ontwerp trouw blijft waardoor deze nieuwe modellen een meer evolutionaire verbetering zijn. Qua overige specs moet je denken aan een HD-scherm voor de Z5 Compact, een Full HD-scherm voor de Z5 en een nieuw 4K-scherm voor de Z5 Premium. Sony kondigt alle drie aan op 3 september tijdens de IFA in Berlijn.

 • Tags:
 • ifa15
 • sony
 • xperiaz5
 • xperiaz5compact
 • xperiaz5premium
 • z5
 • z5compact
 • z5premium

ts Sony Xperia Z5 Design Xperia blog

Persfoto’s Sony Xperia Z5 bevestigen nieuwe 23 megapixel camera

Geruchten ·

Inmiddels houden we al rekening met een Sony Xperia Z5 (en aanverwanten) tijdens de IFA-beurs in Berlijn. Sony heeft er zelf al genoeg over naar buiten gebracht. En zo ook deze keer weer. Ditmaal ligt de nadruk op de nieuwe cameramodule.

Want de Xperia Z5 krijgt een nieuw type camera van 23 megapixel groot. Deze Exmor RS-sensor meet 1/2,3 inch en beschikt hoogstwaarschijnlijk over het nieuwe hybride autofocus systeem. Hierbij wordt contrast detection gecombineerd met phase detection om een extra snelle autofocus te krijgen. We zagen het al eerder op de Xperia M5.

Sony Xperia Z5 cameraSony Xperia Z5 achterkantSony Xperia Z5 OmniBalance

Nu gaf Sony eerder al aan dat er een Xperia-telefoon aan zat te komen met verbeterde autofocus dus dat strookt met deze informatie. Bij het ontwerp van de Z5 lijkt Sony wederom gebruik te hebben gemaakt van de OmniBalance-stijl. Dat zal voor sommigen als teleurstelling komen omdat het alweer wat gedateerd overkomt. Qua specificaties bestaan er nog wat onduidelijkheden. Met name over de schermresolutie van het 5,2 inch grote scherm. Of Sony nu Full HD of Quad HD toepast zal 2 september moeten blijken. Dan kondigt Sony deze waterdichte Xperia Z5 aan, mogelijk samen met de Z5 Compact en Z5 Premium.

Bron: Xperiablog.net

 • Tags:
 • autofocus
 • phasedetection
 • sony
 • xperiaz5
 • z5

ts Sony Xperia Z5 Ifa Teaser

Sony hint op telefoon met betere autofocus

Geruchten ·

Sony heeft op haar Engelse Twitter-pagina een teaser geplaatst van een Xperia-telefoon met betere autofocus. Deze zal op 2 september worden aangekondigd, het moment dat de IFA-beurs in Berlijn begint. Mogelijk gaat het om de Xperia Z5.

Er staan inderdaad enkele nieuwe Xperia-telefoon gepland voor september waaronder de Z5 en de Z5 Compact. Het is goed mogelijk dat Sony deze voorzien heeft van haar nieuwe camerasensor, dezelfde als het in de Xperia M5 heeft geplaatst. Dat is een exemplaar met een 21,5 megapixel sensor en 192 punten phase detection autofocus. Die belooft een razendsnelle autofocus, zelfs in het donker.

Sony focus ifa15

Dat lijkt te kloppen met deze teaser. Ook daar zien we iemand een foto nemen in het donker. Overige eigenschappen van de Sony Xperia Z5 zouden zijn een vingerafdrukscanner in de zijkant en mogelijk een nieuwe naam. De naam S60 en S70 gaan namelijk ook rand al zouden dat ook de officiële typenummers kunnen zijn. Alles zal volgende week woensdag duidelijk worden als Sony haar IFA-persconferentie houdt. Uiteraard gaan we daar hier over berichten.

 • Tags:
 • ifa15
 • sony
 • xperiaz5

Beknopte specificaties van de Sony Xperia Z5

Afmetingen 146 x 72,1 x 7,45 mm
Gewicht 156,5 gram
Artikelcode E6653
Codenaam Sony S70
EAN codes 8712421525889, 8712421525865, 7311271559887, 7311271543206, 7311271543190, 7311271542001, 7311271541998, 7311271541981, 7311271541974, 7311271541967, 7311271541943, 7311271541936, 7311271541929, 7311271540977, 7311271540946, 7311271540137, 7311271538547, 7311271538516, 7311271538363, 7311271538349, 7311271538295, 7311271538288, 7311271538189, 7311271538141, 7311271538134, 7311271538103, 7311271538097, 7311271538066 Toon nog 14 anderen, 7311271540977, 7311271540946, 7311271540137, 7311271538547, 7311271538516, 7311271538363, 7311271538349, 7311271538295, 7311271538288, 7311271538189, 7311271538141, 7311271538134, 7311271538103, 7311271538097, 7311271538066
Bediening
Vingerafdruk-herkenning
Platform
Android 5.1
Beeldscherm
Kleurenbeeldscherm 5.2 inch, TFT
Hardware
Camera 23 MP
Processor Qualcomm Snapdragon 810, octa core
Selfiecamera 5.1 MP
Materialen
Stof-/waterdicht
Gegevensnetwerk
4G (LTE)
Geheugen
Intern geheugen 32 GB (Opslaggeheugen), 3 GB (Werkgeheugen (RAM))
Voeding
Batterij 2900 mAh

Alle Sony Xperia Z5 specificaties


Video’s over de Sony Xperia Z5

Voorbeeldvideo in 4K-resolutie geschoten met de Sony Xperia Z5. Toont goed aan hoe snel de autofocus is

Hoe lang kun je 4K-video opnemen met de nieuwe Sony Xperia Z5 voordat hij overhit?!


Alternatieven van de Sony Xperia Z5

Scroll de tabel hieronder om meer te zien
Productafbeeldingen zijn op schaal
Sony Xperia Z5 (E6653)
Motorola Moto Z2 Play (XT1710)
 Huidig product 
Vingerafdruk-herkenning
Android5.17.1
Kleurenbeeldscherm5.2 inch, TFT5.5 inch, Super AMOLED
Camera23 MP12 MP
ProcessorQualcomm Snapdragon 810, octa core2.2 GHz, Qualcomm Snapdragon 626, octa core
Selfiecamera5.1 MP5 MP, flitser
Stof-/waterdicht
4G (LTE)
Intern geheugen32 GB (Opslaggeheugen), 3 GB (Werkgeheugen (RAM))64 GB (Opslaggeheugen), 4 GB (Werkgeheugen (RAM))
Batterij2900 mAh3000 mAh

Volledige vergelijking Sony Xperia Z5 en deze alternatieven of vergelijk met andere modellen


Vragen en antwoorden over de Sony Z5