LG verstuurt ‘speelse’ uitnodiging voor Mobile World Congress 2016


LG heeft haar uitnodigingen verstuurd voorafgaand aan het Mobile World Congress in Barcelona. Het event vindt plaats op zondag 21 februari en bevat een verwijzing naar muziek. Onduidelijk is wat daar precies mee bedoeld wordt.

Er gaan geruchten dat LG tijdens dit event de G5 als opvolger van de G4 wil presenteren. Dat zou wel wat vroeg zijn omdat dat toestel in april werd uitgebracht. Het is ook goed mogelijk dat LG andere telefoons in gedachten heeft om te introduceren. En omdat de aankondiging een verwijzing naar muziek bevat is het niet ondenkbaar dat we een muziektelefoon gaan zien. LG introduceerde onlangs al de V10 met high-end audio-eigenschappen.

LG Play Mobile World Congress uitnodiging
Dit klinkt ons als muziek in de oren

Een eigen muziekdienst is ook niet uitgesloten. Al zou LG het in deze tak van sport erg moeilijk krijgen. Veel andere bedrijven hebben een eigen muziekdienst noodgedwongen moeten sluiten vanwege tegenvallende resultaten. Vorig jaar greep LG het Mobile World Congress nog aan om diverse mid-range telefoons aan te kondigen waaronder de Magna, Spirit en Leon. Het is goed mogelijk dat we dat dit jaar weer gaan zien. Het Mobile World Congress start 22 februari in Barcelona en voorafgaand vinden traditiegetrouw diverse aankondigingen plaats. Het LG-event start om 14:00 en we gaan daar hier natuurlijk live verslag van doen.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel