HTC plaatst teaser voor “krachtige” One M10


HTC heeft aan het einde van het Mobile World Congress nogmaals van zich laten horen. Na de introductie van een aantal teleurstellende producten plaatste het bedrijf een teaser van vermoedelijk de M10 op haar Twitter-account.

De lancering van de HTC One M10, de opvolger van de M9, werd niet tijdens het Mobile World Congress verwacht. HTC heeft meer tijd nodig voor de afronding van het nieuwe vlaggenschip. In plaats daarvan wil het wachten tot 11 april. Dan zou naar verluidt een event in Londen plaatsvinden waar het toestel wereldkundig zal worden gemaakt. Om het publiek alvast op te warmen heeft HTC nu onderstaande teaser geplaatst met een duidelijke verwijzing naar die M10.

HTC Power of 10 teaser

We zien een silhouet waarin we een eerdere foto van de achterkant herkennen. Bij deze bedanken we HTC voor het bevestigen van die uitgelekte foto. Ze gebruiken bij de foto de hashtag #powerof10. Nu zien wij hier de verwijzing naar de M10 in, alsmede het feit dat het toestel krachtig is. Vermoedelijk maakt HTC gebruik van de krachtigste Qualcomm-processor van dit moment; de Snapdragon 820. Overigens ging eerder nog het gerucht dat HTC mogelijk afstapt van de naam 'One M10'. In plaats daarvan heet het nieuwe vlaggenschip mogelijk iets anders. Mocht HTC inderdaad op 11 april de One M10 aankondigen dan houden we rekening met een 5,1 inch Quad HD-scherm, 12 megapixel camera met OIS en voorop een vingerafdrukscanner. Helaas wordt geen rekening gehouden met een naar voren gerichte stereo speaker. Ook de One A9 waar de M10 grotendeels op gebaseerd zal zijn heeft geen dergelijke BoomSound-speakers.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel